Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 18/08 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-deytera-9-6-zodia

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 18/08 Τετάρτη .

Ωροσκόπιο 18/08 Κριός .

Σήμερα διαπιστώνετε ότι η σχέση σας κυριεύεται από μια αύρα ηρεμίας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να εντοπίσετε πού είναι το πρόβλημα.

Το πιθανότερο είναι ότι πυροδοτείται από την ανάμνηση ενός γεγονότος από το παρελθόν. Χρησιμοποιήστε τη ζεστασιά σας για να σπάσετε τον πάγο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να συζητήσετε ένα συγκεκριμένο θέμα με το ταίρι σας.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι υπάρχει ένα εμπόδιο και από τις δύο πλευρές που δεν το κάνει εύκολο.

Ωστόσο, παρά την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλετε, θα αξίζει τον κόπο. Αξίζει πάντα να προσπαθείτε να βελτιώσετε το κλίμα. Μην το αμελήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 18/08 Δίδυμοι

Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να αναρωτιούνται για την αδιάφορη στάση σας. Είναι το αποτέλεσμα του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού που σας κάνει να απομακρύνεστε από μια συγκεκριμένη συναισθηματική σχέση. Εκτιμάτε την κατάσταση με τον δικό σας τρόπο και στον δικό σας χρόνο και δεν σκοπεύετε να βιαστείτε να κάνετε μια κίνηση πριν να είστε έτοιμοι. Μόλις αποκτήσετε τη σωστή προοπτική, θα αναλάβετε δράση.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε με ψυχραιμία μια ρομαντική κατάσταση που μπορεί να σας οδηγεί σε κύκλους τον τελευταίο καιρό. Χρειάζεστε χρόνο σήμερα για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από μια σχέση. Μην αναγκαστείτε ή βιαστείτε σε οποιεσδήποτε αποφάσεις – πάρτε το χρόνο σας αυτή τη φορά. Αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/08 – Νέα από το παρελθόν – Επαγγελματικές αλλαγές

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 18/08 Λέων

Σήμερα τα συναισθήματα μπορεί για κάποιο λόγο να αισθάνεστε αποκομμένοι από τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό πλανητική αποκαλύπτει ότι δυσκολεύεστε να προσεγγίσετε τους γύρω σας. Μπορεί να έχετε πολλά στο μυαλό σας ή να χρειαστεί να μιλήσετε, αλλά αισθάνεστε φοβισμένοι για κάτι. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες επιπλοκές σε μια στενή διαπροσωπική σας σχέση. Ίσως νιώθετε ότι απλά δεν μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιο σημαντικό άτομο για εσάς. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορεί να φοβάστε να προσεγγίσετε κάποιον/α για ένα σημαντικό θέμα. Εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον φόβο σας, έχετε πολλές πιθανότητες να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 18/08 Ζυγός

Συνήθως είστε πολύ ομιλητικοί και μπορεί να είναι δύσκολο για τους άλλους να σταυρώσουν κουβέντα. Ωστόσο, υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού, αισθάνεστε ότι η γλώσσα σας έχει δεθεί κόμπος. Ίσως αυτό για το οποίο πρέπει να μιλήσετε περιλαμβάνει επίσης ένα βήμα προς το άγνωστο και φοβάστε τις συνέπειες. Αλλά αν καταφέρετε να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα, θα δείτε τη διαφορά.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ξανά στην κάποιους φόβους από το παρελθόν που φαίνεται να στοιχειώνουν την τρέχουσα σχέση σας. Μπορεί να μην υπάρχει κάποιος απτός λόγος για τον οποίο νιώθετε όπως νιώθετε, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην προβάλλετε τις ανησυχίες του παρελθόντος σε ένα τρέχον δίλημμα που μπορεί να μην έχει καμία σχέση. Δεν θα ήταν καλή ιδέα να λάβετε σημαντικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Τοξότης

Βρίσκετε τη θερμοκρασία ασυνήθιστα ψυχρή σήμερα – σε σχέση πάντα με την ερωτική σας ζωή. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι έχετε αρκετή δουλειά για να αλλάξετε την διάθεση του /της συντρόφου σας. Το μυστικό είναι να προσπαθήσετε να τον/την βοηθήσετε να ξεπεράσει κάθε φόβο που μπορεί να κρύβει. Ο επιμένων νικά!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ίσως θα πρέπει να κάνετε λίγη ψυχανάλυση στον εαυτό σας. Ξέρετε ότι θέλετε να σπάσετε τον πάγο με ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά ο φόβος της απόρριψης και των επώδυνων συνεπειών της σας κρατά συναισθηματικά παγωμένους. Ο πάγος δεν θα λιώσει ποτέ έτσι. Ξεκινήστε με μικρά βήματα και δείτε πώς πρέπει να προχωρήσετε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/08 – Νέα από το παρελθόν – Επαγγελματικές αλλαγές

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μπροστά σας ανοίγονται διάφορες επιλογές σήμερα, αλλά η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει ότι μια συγκεκριμένη επιλογή είναι σημαντική. Αφορά την απόφαση σχετικά με το αν μπορείτε να γεφυρώσετε το χάσμα και να κάνετε μια κίνηση προς κάποιο άτομο από το οποίο έχετε αποξενωθεί τον τελευταίο καιρό. Τρομάζετε με την σκέψη για το ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα, αλλά καλό θα ήταν να αδράξετε την ευκαιρία και να το πείτε. Όλα θα πάνε καλά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είναι πολύ εύκολο να κρυφτείτε πίσω από ένα πέπλο αδιαφορίας και ψυχρότητας, και το σημερινό πλανητικό σκηνικό περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Απλώς δεν είναι πολύ ευχάριστο ούτε για εσάς ούτε για το άτομο που έχετε απέναντί σας. Αξίζει να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο και να κάνετε μια κίνηση για να επικοινωνήσετε μαζί του, ακόμα κι αν στην αρχή αισθανθείτε αμήχανα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot