Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 19/08 Πέμπτη

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 19/08 Πέμπτη .

Ωροσκόπιο 19/08 Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επηρεάζει αρκετά τις σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε γιατί έχετε εμπλακεί σε κάτι που φαίνεται να σας φέρνει περισσότερες δυσκολίες παρά ευτυχία.

Μπορεί να πρόκειται για μια προσωρινή φάση, αλλά καλό θα ήταν να σκεφτείτε τι σας ώθησε να κάνετε αυτήν την κίνηση. Εάν είναι κάτι που πραγματικά θέλετε, τότε με τη συζήτηση θα μπορέσετε να γεφυρώσετε το χάσμα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Πρέπει να υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να είστε ειλικρινείς με τον/την σύντροφό σας.

Αυτός ενισχύεται υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού.

Αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά, αλλά για να είστε ευτυχισμένοι, πρέπει να είστε σε θέση να μιλήσετε ό, τι σας απασχολεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 19/08 Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε ακόμη πιο ξεχωριστοί. Όχι ότι έχετε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα, απλά ίσως τον τελευταίο καιρό δυσκολευόσασταν να νιώσετε άνετα σε μια συγκεκριμένη σχέση. Φλερτάρετε με την ιδέα ότι χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία, αλλά αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να βρείτε χώρο για να κινηθείτε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Κάθεστε στον πάγκο χωρίς να μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να μπείτε στο παιχνίδι και να δεσμευτείτε με κάποιον /α. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αναρωτηθείτε κάποια πράγματα που πρέπει να εξετάσετε σοβαρά πριν πάρετε αυτήν την πολύ σημαντική απόφαση. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε αν μπορείτε να είστε τελείως ο εαυτός σας στα πλαίσια αυτής της σχέσης ή αν προσποιείστε. Μην κάνετε τίποτα μέχρι να νιώσετε εντελώς σίγουροι. Πρόκειται για μια μεγάλη δέσμευση.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα Hal 20-30/08 Απομακρύνσεις και Επανενώσεις

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 19/08 Λέων

Σήμερα έχετε την αίσθηση ότι περιορίζεστε είτε από ένα άτομο είτε από τις συνθήκες. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δυσκολεύει να νιώσετε άνετα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Θα θέλατε να μιλήσετε για αυτό, αλλά κάτι σας εμποδίζει. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας, παρά τις συνέπειες. Μακροπρόθεσμα θα είναι καλύτερα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει ορισμένα θέματα στο προσκήνιο. Σήμερα έχετε πολλές πιθανότητες να ξεπεράσετε διάφορους περιορισμούς και να καταφέρετε να προσεγγίσετε ένα σημαντικό άτομο για εσάς. Φαίνεται ότι περιορίζει το στυλ σας, αλλά πρέπει επίσης να δείτε το ρόλο που έχετε παίξει σε αυτό μέχρι τώρα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 19/08 Ζυγός

Κάποιες παγιωμένες σκέψεις παρεμβαίνουν στον τρόπο που θέλετε να δράσετε σε μια σχέση με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό τις φέρνει στην επιφάνεια, επιτρέποντάς σας να δείτε πιο καθαρά την αιτία των προβλημάτων. Έχετε πολλές πιθανότητες να τα αντιμετωπίσετε αν καταφέρετε να τα συζητήσετε με τον/την ενδιαφερόμενο/η. Τουλάχιστον θα μπορέσει να κατανοήσει την στάση σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Οι σχέσεις μπαίνουν σε αναμονή υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού, κάνοντάς σας να νιώθετε σαν να έχετε αποκοπεί με κάποιον τρόπο από τον/την σύντροφό σας. Το πρόβλημα πιθανότατα οφείλεται σε μια άκαμπτη στάση ή παγωμένη πεποίθηση που χρειάζεται συζήτηση για να ξεκαθαρίσει. Πρέπει να δείτε σε ποιο κομμάτι δεν είστε ο εαυτός σας και να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να το διορθώσετε.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ενδέχεται να τα βρείτε μπαστούνια υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού, καθώς έχετε πολύ λίγη ενέργεια για να αντιμετωπίσετε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Η στάση κάποιου /κάποιας σας μπερδεύει και έχετε πλέον κουραστεί. Θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, η οποία μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Κάντε τα πρώτα βήματα και πολύ σύντομα όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σκεφτείτε πως το γεγονός ότι δεν μπορείτε να αποδεχτείτε τους άλλους όπως είναι δημιουργεί δυσκολίες στην τρέχουσα σχέση σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας εφιστά την προσοχή σε ένα μοτίβο συμπεριφοράς που δυσκολεύει τους άλλους να σας πλησιάσουν πραγματικά. Εάν μπορείτε να σταματήσετε να επαναλαμβάνετε αυτήν τη συμπεριφορά, θα μπορέσετε σταδιακά να την αλλάξετε.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα Hal 20-30/08 Απομακρύνσεις και Επανενώσεις

dream

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι κάπως πιο εσωστρεφής, αλλά τουλάχιστον θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τον λόγο που δεν αισθάνεστε απόλυτα άνετα στην τρέχουσα σχέση σας. Καλό θα ήταν να την περάσετε μόνοι σας, ώστε να μπορέσετε πραγματικά να έρθετε σε επαφή με το πώς νιώθετε γι ‘αυτό. Υπάρχουν πολλές ανατροπές που μπορεί να μην είναι προφανείς σε εσάς από την αρχή.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Εάν οι φίλοι σας σας δημιουργούν προβλήματα σήμερα, τότε μπορεί να χρειαστεί να ρίξετε μια ματιά στο σημείο όπου συγκρούονται τα ενδιαφέροντά σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια διάφορους περιορισμούς. Λέτε αυτό που πραγματικά νιώθετε ή αυτό που νομίζετε ότι θα ήθελαν να ακούσουν; Απλά προσέξτε από πού πραγματικά πηγάζουν τα κίνητρά σας. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia