Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 20/08 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 20/08 Παρασκευή .

Ωροσκόπιο 20/08 Κριός .

Έχετε βαρεθεί τις ίδιες κουβέντες και απλά δεν αντέχετε άλλο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προκαλεί την ανάγκη να πάτε κάπου όπου μπορείτε να συζητήσετε πράγματα που είναι πιο εκλεκτικά και πολύ διαφορετικά από τα θέματα στα οποία έχετε συνηθίσει.

Ο/Η σύντροφός σας πιθανότατα θα χαρεί να σας ξεφορτωθεί για μια μέρα – πηγαίνετε και γνωρίστε μερικά καινούργια άτομα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει την αίσθηση ότι θέλετε να ξεφύγετε από μια κατάσταση που θεωρείτε ιδιαίτερα περιοριστική.

Έχετε επικεντρώσει πολλή από την ενέργειά σας στην τελευταία σας σχέση και θέλετε μια ευκαιρία για να κάνετε κάτι διαφορετικό, ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε το επόμενο βήμα σας.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλετε να δώσετε ένα τέλος, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Σεπτεμβρίου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 20/08 Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι σήμερα μπορεί να είστε αυτός /αυτή που θα πληγώσει την καρδιά κάποιου/κάποιας. καρδιές. Απλώς δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με όλα αυτά που περιλαμβάνει μια σχέση, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή, ή με το γεγονός ότι σε έναν βαθμό είστε υπόλογοι σε κάποιον άλλο. Αισθάνεστε την ανάγκη να ξεσπάσετε και να νιώσετε αυτή την αίσθηση ελευθερίας και την ικανότητα να πηγαίνετε όπου θέλετε, όποτε το θέλετε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορείτε είτε να ακούτε τους γύρω σας να γκρινιάζουν για το πόσο δυστυχισμένοι είναι με τη ζωή τους, είτε μπορείτε να τα αφήσετε όλα πίσω σας, να ξεχάσετε τις δυστυχίες και τους περιορισμούς σας και να συμμετάσχετε σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων, που είναι αποφασισμένοι να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες. Κάντε αυτό που θέλει η καρδιά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Αυγούστου 21

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 20/08 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η ελευθερία και η ανάγκη εύρεσης χώρου είναι αρκετά σημαντικά για εσάς. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι συνεχώς κάνετε κύκλους, χωρίς να έχετε χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν. Αυτή είναι η ευκαιρία σας. Αρπάξτε την και βγείτε έξω για να κάνετε κάτι δημιουργικό. Θα σας δώσει χρόνο να αναπνεύσετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Υπάρχει έντονη ανάγκη να ξεφύγετε από κάθε είδους καλούπια και περιορισμούς σήμερα, λόγω του πλανητικού σκηνικού. Υπάρχει μια επαναστατική διάθεση στην ατμόσφαιρα και αυτό ισχύει και για τις σχέσεις σας. Μπορεί να θελήσετε να βγάλετε προς τα έξω μια πτυχή της προσωπικότητάς σας που δεν έχετε αποκαλύψει μέχρι τώρα. Είναι καιρός να αποτινάξετε κάθε κατάσταση που σας κρατάει πίσω.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Σεπτεμβρίου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 20/08 Ζυγός

Μερικές φορές οι κανόνες πρέπει να παραβιάζονται, αλλά οι σχέσεις είναι σαν τα αυγά, όταν σπάσουν δεν είναι ποτέ ξανά οι ίδιες. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ασκεί κάποια ασυνήθιστη πίεση στις στενές σας σχέσεις, που μπορεί να είναι για καλό ή για κακό. Εξαρτάται από το αν θέλετε να απομακρυνθείτε λίγο για να διασκεδάσετε ή αν έχετε ήδη πάει πολύ μακριά και τώρα δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια γεύση ελευθερίας. Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να βιώσετε αυτή την αίσθηση ενθουσιασμού. Αν ψάχνετε για μια νέα ερωτική σχέση, δοκιμάστε να πάτε σε ένα μέρος που να συνδυάζει την περιπέτεια και τον κίνδυνο, όπως αναρρίχηση ή αγώνες ταχύτητας. Εδώ μπορεί να γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ο/Η σύντροφός σας φαίνεται να περνάει μια φάση που δεν έχετε ξαναδεί, αλλά ίσως αυτό να ισχύει και για εσάς. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να βγουν στην επιφάνεια τα πιο άγρια και τρελά σας ένστικτα. Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει και να εγκαταλείψετε τα παλιά σας στέκια. Δοκιμάστε κάτι που τρέφει αυτό το στοιχείο του ενθουσιασμού μέσα σας και θα περάσετε και οι δύο μια αξέχαστη μέρα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να βρείτε την ατμόσφαιρα κάπως υπερβολική για τα γούστα σας. Τουλάχιστον δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Η ελευθερία και η επανάσταση είναι οι λέξεις – κλειδιά της σημερινής μέρας. Ακόμα και εσείς θα νιώσετε την τρελή παρόρμηση να κάνετε κάτι παράδοξο και συναρπαστικό. Προχωρήστε, καθώς κάτι τέτοιο θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Αυγούστου 21

xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Οι φίλοι, οι σύντροφοι και η οικογένειά σας έχουν μια επαναστατική διάθεση σήμερα και δεν θα προσπαθήσουν να την συγκαλύψουν για χάρη σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα είναι ωμά ειλικρινείς, ευθείς, μέχρι και αυθόρμητοι και θα μπείτε στον πειρασμό να τους αποκηρύξετε. Αλλά μήπως θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε το παράδειγμα τους; Να είστε ειλικρινείς, αντί να προσπαθείτε να τους ευχαριστήσετε όλους.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Θα γοητευτείτε από το είδος της ατμόσφαιρας που δημιουργείται από το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Έχει όλα τα συστατικά που λαχταράτε και ονειρεύεστε. Ενθουσιασμό, ενθουσιασμό – και περισσότερο ενθουσιασμό. Εάν ο/η σύντροφός σας δεν φαίνεται να έχει όρεξη να κάνει κάτι έξω από τα συνηθισμένα ή να πάει σε ένα καινούργιο μέρος, αφήστε τον/την στο σπίτι και βγείτε μόνοι. Έτσι, θα διασκεδάσετε περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Σεπτεμβρίου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot