Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 21/09 Τρίτη

erwtikes-27314-ζωδια

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 21/09 Τρίτη .

Ωροσκόπιο 21/09 Κριός .

Σήμερα μπορεί να θελήσετε να απαλλαγείτε από τον/την αχάριστο/η σύντροφό σας. Αλλά πριν αφήσετε το αποχαιρετιστήριο γράμμα κάτω από το προσκέφαλο του/της, σκεφτείτε ότι μπορεί να μην είναι εξ’ ολοκλήρου δικό του/της το λάθος.

Στο πίσω μέρος του μυαλού σας μπορεί να αισθάνεστε ένοχοι για κάτι. Μάλλον ήρθε η ώρα να μιλήσετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν η νέα σας σχέση δεν φαίνεται να έχει υψηλές γνωριμίες ή επαφές με σημαντικούς ανθρώπους, τι σκοπεύετε να κάνετε για αυτό;

Ίσως η πρώτη σας παρόρμηση να είναι να το βάλετε στα πόδια, αλλά μην βιάζεστε!

Μπορεί να έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, που δεν έχετε προσέξει ακόμη. Δώστε του/της μια ευκαιρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 21/09 Δίδυμοι

Έχετε μια κλειστοφοβική αίσθηση σήμερα. Το πιθανότερο είναι ότι αισθάνεστε παγιδευμένοι σε μια κατάσταση, που δεν σας αρέσει καθόλου. Αν το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, τότε ήρθε η ώρα να βγείτε και να πάτε κάπου όμορφα και ξεχωριστά. Αυτό σίγουρα θα αναζωπυρώσει τη σπίθα στην σχέση σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Εάν σήμερα αισθάνεστε συναισθηματικά αποξενωμένοι από τον/την σύντροφό σας, μην το παίρνετε κατάκαρδα. Έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά ανάμεσά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε ο ένας στον άλλον την ευκαιρία να πει την άποψή του. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα είστε καλύτερα από πριν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/09 Προβλέψεις 3ο δεκαημερο Σεπτεμβρίου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο 21/09 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια παραπλανητική αίσθηση. Δεν είναι ότι σκοπεύετε να μην εμπιστευθείτε ένα συγκεκριμένο άτομο όταν σας αποκαλύπτει το πώς αισθάνεται, απλά κάτι δεν σας φαίνεται αληθινό, χωρίς όμως να μπορείτε να προσδιορίσετε τι συμβαίνει. Προς το παρόν, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο κτητικοί από ότι συνήθως. Αυτό δεν θα σας δημιουργήσει πρόβλημα εάν μπορέσετε να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας και να συζητήσετε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να νιώθετε έτσι. Εάν προσπαθήσετε να αγνοήσετε αυτό το συναίσθημα, θα τα κάνετε χειρότερα.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 21/09 Ζυγός

Σήμερα έχετε την τάση να κατηγορείτε τον/την σύντροφό σας για ό,τι πάει στραβά στην σχέση σας. Όσο εύκολο και αν είναι κάτι τέτοιο, δεν είναι η πιο έξυπνη τακτική. Η καλύτερη λύση είναι να μιλήσετε μαζί του/της για όσα φαίνεται ότι δεν λειτουργούν ανάμεσά σας και να αναζητήσετε κοινές λύσεις.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η τρέχουσα σχέση σας χρειάζεται λίγη ανανέωση. Κάντε ό,τι μπορείτε για να αναζωπυρώσετε αυτή την αίσθηση χαλαρότητας που είχατε στην αρχή της γνωριμίας σας. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχετε κάνει μέχρι τώρα και ερωτευτείτε ξανά από την αρχή.

zwdia-taro-astra

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα μπορεί να κατηγορείτε εσφαλμένα τον/την σύντροφό σας για κάτι. Ίσως νιώθετε ότι δεν σας εκτιμά όσο πρέπει. Μπορεί για παράδειγμα να ξέχασε να βάλει γάλα χαμηλών λιπαρών στον καφέ σας. Όποιος και αν είναι ο λόγος, δείξτε επιείκεια. Μάλλον έχετε βάλει κι εσείς το χεράκι σας κάπου.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Θα μπορούσατε να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας, αρκεί να σταματήσετε να τον/την επικρίνετε για τα πάντα. Έχει δημιουργηθεί ένα συναισθηματικό κενό ανάμεσά σας. Αλλά η στάση σας δεν βοηθά να δει τα λάθη του/της. Μήπως πρέπει να δείτε πού έχετε σφάλει κι εσείς από την πλευρά σας;

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/09 Προβλέψεις 3ο δεκαημερο Σεπτεμβρίου

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Καλό θα ήταν σήμερα να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε ρομαντικές προσκλήσεις με επιφύλαξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτα, αλλά να έχετε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση για το μέλλον της εκάστοτε σχέσης. Μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν σε λίγες μέρες.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας σοβαρά για το κοινό σας μέλλον. Εσείς αισθάνεστε πιο αφοσιωμένοι στην σχέση σας, αλλά καλό θα ήταν να τον/την ακούσετε, καθώς μπορεί να έχει κάποιες επιφυλάξεις. Πρέπει να τον/την ενθαρρύνετε να μιλήσει για το πώς αισθάνεται, ώστε να μπορέσετε και οι δύο να πάρετε τις πιο κατάλληλες αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66