Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 23/08 Δευτέρα

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 23/08 Δευτέρα .

Ωροσκόπιο 23/08 Κριός .

Η απροσεξία σας μπορεί να συγκριθεί μόνο με την αγένεια των γύρω σας σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε κάθε ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με ένα άτομο στο οποίο θα πρέπει μιλήσετε.

Αν αυτό αφορά μια μόνιμη σχέση, όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Αν αφορά κάποιο επιπόλαιο φλερτ, ίσως ήρθε η ώρα να το αφήσετε στην άκρη και να πάτε παρακάτω.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ακόμη και εσείς, το πιο σταθερό και αξιόπιστο άτομο στον ζωδιακό, έχετε τις κακές σας μέρες.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Εάν αυτό αφορά τον/την σύντροφό σας, τότε θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ την συμπεριφορά σας. Το πάτωμα είναι ολισθηρό και δεν θέλετε ατυχήματα. Είναι ζωτικής σημασίας το πώς θα πείτε αυτό που πρέπει να πείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 23/08 Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε μια συγκεκριμένη κατάσταση με συγκεκριμένους τρόπους. Μπορείτε είτε να προσπαθήσετε να αποδράσετε είτε να επικεντρωθείτε στους πραγματικούς λόγους για τους οποίους πάσχει μια σχέση ή το σύνολο των σχέσεων σας. Μην κάνετε την τρίχα τριχιά. Να είστε ρεαλιστές σχετικά με το τι θα πρέπει να αλλάξει.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αυτή μπορεί να μην είναι μια μέρα που θα απολαύσετε ιδιαίτερα, αν και μπορεί να πάρετε ευχαρίστηση από μελοδραματισμούς και με το να συμπεριφέρεστε σαν θύμα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε περιορισμένες επιλογές. Όλοι είναι απασχολημένοι, συμπεριλαμβανομένου του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας. Ίσως θα ήταν προς όφελος σας αν υιοθετούσατε μια γλυκιά και ήρεμη στάση και να μην υψώσετε τον τόνο της φωνής σας, ακόμα κι αν πρέπει να μιλήσετε με σφιγμένα δόντια.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 22-24/08 Το σταυροδρόμι της Αγάπης

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 23/08 Λέων

Ο τρόπος που θα ανταποκριθείτε στην ενέργεια της σημερινής μέρας εξαρτάται από το πώς νιώθετε ήδη. Με το παραμικρό λάθος ο/η σύντροφός σας κινδυνεύει να εξοστρακιστεί από την ζωή σας – τουλάχιστον μέχρι αύριο. Θα πρέπει να προσέξετε τα βιαστικά λόγια και τα πράγματα που λέγονται για αστεία, τα οποία δυστυχώς μπορεί να εκληφθούν με λάθος τρόπο. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα είναι πολύ εύκολο να χάσετε τον έλεγχο και να εξαγριωθείτε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα δυσκολευτείτε να δείξετε υπομονή σε πράγματα που σας ενοχλούν, ειδικά αν αφορούν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Η άλλη όψη του νομίσματος δείχνει, ωστόσο, ότι αν χρειαστεί να πείτε κάτι δύσκολο, θα μπορέσετε να αντλήσετε την απαραίτητη δύναμη από μέσα σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 23/08 Ζυγός

Μην κάνετε μεγάλο θέμα σε κάτι που πραγματικά δεν είναι τόσο σοβαρό. Μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα με λίγη αποφασιστικότητα και καλό χιούμορ. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσετε την ψυχραιμία σας στις αλληλεπιδράσεις σας με τον/την σύντροφό σας, οπότε καλό θα ήταν να ξέρετε πραγματικά τι λέτε ή κάνετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε ότι απειλείστε από την μάλλον ευερέθιστη ενέργεια, η οποία προέρχεται από το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Εάν εσείς ή ο/η σύντροφός σας βρεθείτε σε λάθος δρόμο, τότε μπορεί να κλειστείτε στο καβούκι σας. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να κάνετε λίγη γυμναστική ή να πάτε για τρέξιμο πριν ξεκινήσετε την μέρα σας για να απαλλαγείτε από την υπερβολική ένταση.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μπορεί να απολαμβάνετε την αίσθηση της δύναμης που έχετε σήμερα, αλλά όχι τις αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων στην συμπεριφορά σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι υπάρχει μια ενοχλητική αίσθηση στην ατμόσφαιρα που δεν ευνοεί τις συγκεντρώσεις και τα πάρτι. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περάσετε τη μέρα σας, ασχολούμενοι με προσωπικά θέματα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί αναταραχές. Καλό θα ήταν να προσεγγίσετε οτιδήποτε έστω και λίγο αμφιλεγόμενο με προσοχή και να μην θίξετε κανένα θέμα στον/στην αγαπημένο/η σας που θα μπορούσε να τον/την αναστατώσει έστω και λίγο. Θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 22-24/08 Το σταυροδρόμι της Αγάπης

xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η σημερινή είναι μια μέρα κατά την οποία θα είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιήσετε τους γύρω σας. Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ θα τους χαμογελάσετε, θα προσπαθήσετε να προλάβετε κάθε επιθυμία τους ή θα τους μαγειρέψετε υπέροχα φαγητά, εξακολουθούν να παραπονιούνται. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα επικριτικός/ή. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε ο εαυτός σας. Εξάλλου κανείς από τους γύρω σας δεν θα προσπαθήσει να καλύψει τα ελαττώματα του.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν θέλετε να τερματίσετε μία ερωτική σχέση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σήμερα είναι απλά να σχολιάσετε ένα μικρό σφάλμα στη συμπεριφορά του/της συντρόφου σας για να προκαλέσετε μια σημαντική αντίδραση. Μετά από αυτό, μπορείτε να του/της πείτε ότι έχει πρόβλημα στη συμπεριφορά του /της και να αποχωρήσετε. Αν θέλετε να παραμείνετε καλοί φίλοι, χρησιμοποιήστε την ενέργεια της μέρα για να αναδείξετε τα θετικά του/της στοιχεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00