Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 23/09 Πέμπτη

erwtikes-27314-ζωδια

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 23/09 Πέμπτη .

Ωροσκόπιο 23/09 Κριός .

Έχετε κάθε λόγο να προσβλέπετε στο μέλλον. Αυτό το πολύ, πολύ ξεχωριστό άτομο, το οποίο έχετε βάλει στο μάτι τον τελευταίο καιρό, είναι πλέον διαθέσιμο για ραντεβού και πολλά άλλα.

Πώς μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό; Αλλά και πάλι, πότε είχατε κάνει τον κόπο να αντισταθείτε κατά το παρελθόν;

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα μπορεί να σας έρθει μια πρόσκληση για ένα γάμο ή αρραβώνα και αυτό θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ένα-δυο πράγματα για την ερωτική σας ζωή.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό κάνει εσάς και τον/την σύντροφό σας να σκεφτείτε την προοπτική μιας μακροπρόθεσμης δέσμευσης.

Μπαίνετε και οι δύο στον πειρασμό – αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να το σκεφτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 23/09 Δίδυμοι

Ίσως να μην χρειαστεί να αλλάξετε πάρα πολλά για να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει καλύτερα – αρκούν μερικές μικρές αλλαγές που θα μπορούσαν ωστόσο να κάνουν μεγάλη διαφορά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πιάσετε δουλειά και να δείτε τι μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας χαλαρής, θερμής και ειλικρινής συζήτησης.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια γλυκιά αίσθηση στην μέρα σας. Η ενέργεια που επικρατεί δίνει νέα πνοή στην τελευταία σας σχέση. Οργανώστε για τον/την σύντροφό σας ένα υπέροχο γεύμα υπό το φως των κεριών με καλή μουσική και δείξτε του/της πόσο τον/την αγαπάτε. Μπορεί να μην κρατιέστε να γυρίσετε σπίτι!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/09 – Η στιγμή της αλήθειας

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο 23/09 Λέων

Δεν αισθάνεστε 100% ο εαυτός σας σήμερα. Η ενέργεια της μέρας σας δυσκολεύει να είστε τόσο δυνατοί και επιβλητικοί όσο συνήθως. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα εκτιμήσει τη διαφορετική σας στάση, καθώς ίσως έχει κουραστεί από τις διαρκείς απαιτήσεις σας και την άκαμπτη στάση σας. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να υιοθετήσετε μόνιμα αυτή την συμπεριφορά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Συνήθως είστε αρκετά διακριτικοί σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα ερωτικά σας. Αλλά με το τρέχον πλανητικό σκηνικό δεν θα έχετε κανένα δισταγμό να δείξετε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι. Τι θα φέρει μια τέτοια αλλαγή; Η επιθυμία σας για αυτό το άτομο υπερνικά κάθε αμφιβολία.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 23/09 Ζυγός

Σήμερα φαίνεται ότι οι άλλοι έχουν εμμονή με την εικόνα, αλλά εσείς ξέρετε ότι δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτόν τον κόσμο. Ακόμα κι αν μερικές φορές αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας δεν είναι στο σωστό χρώμα ή το δέρμα σας έχει σπάσει, το σώμα σας είναι πιο βαρύ ή πιο αδύνατο από όσο θα έπρεπε και τα ρούχα σας όχι τόσο κυριλέ, υπάρχει κάποιος/α εκεί έξω που σας αγαπά πραγματικά για αυτό που είστε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αρμονία στην ερωτική σας ζωή. Θα καταφέρετε να απολαύσετε μέχρι και αυτές τις χαζές συζητήσεις όπου οι άλλοι καλοπιάνουν ο ένας τον άλλον με κοινότυπα κομπλιμέντα και γελούν υστερικά με ανόητα αστεία. Είστε πρόθυμοι ακόμη και να γνωρίσετε το ιδιόρρυθμο σόι του/της συντρόφου σας.

zvdia-zwdia-tarw

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ο έρωτας όπως και η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω του. Η σχέση σας πάντως περνάει την καλύτερη φάση της, καθώς εσείς και ο/η σύντροφος σας απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου. Σε στιγμές όπως αυτή, η ζωή σας φαίνεται πραγματικά υπέροχη και αισθάνεστε ερωτευμένοι με όλο τον κόσμο.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αυτή είναι μια μέρα που μπορεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους με περίεργους και υπέροχους τρόπους. Είναι γεμάτη με ενότητα και κατανόηση, οπότε γιατί εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν τα πάτε καλά; Μήπως φταίει το γεγονός ότι είστε υπερβολικά αυταρχικοί και θέλετε τον/την σύντροφό σας απίκο κάθε στιγμή; Όχι, είπατε; Λοιπόν, ξανασκεφτείτε το!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/09 – Η στιγμή της αλήθειας

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Καλό θα είναι πότε-πότε να ρίχνετε μια ματιά στις προηγούμενες σχέσεις σας και να εξετάζετε πού μπορεί να έχετε κάνει λάθος, καθώς και τι έχετε κάνει σωστά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μην πέσετε ξανά στην ίδια παγίδα. Δώστε προσοχή στα μοτίβα συμπεριφοράς σας στην ερωτική σας ζωή και κάντε τις απαιτούμενες αλλαγές.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του ένα αίσθημα ελπίδας. Λαχταράτε μια σχέση εδώ και καιρό και φαίνεται να έχετε δοκιμάσει τα πάντα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί. Μήπως να αρχίσετε να κάνετε παρέα με πραγματικούς ανθρώπους αντί να περιμένετε να βρείτε τον πρίγκηπα του παραμυθιού; Βγείτε εκεί έξω και διεκδικήστε αυτό που θέλετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098