Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 24/09 Παρασκευή

erwtikes-25314

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 24/09 Παρασκευή .

Ωροσκόπιο 24/09 Κριός .

Σας αρέσει να δοκιμάζετε οτιδήποτε νέο και διαφορετικό, ειδικά αν περιλαμβάνει μάθηση.

Η ενέργεια της ημέρας υποδεικνύει ότι κατά τη διάρκεια ενός από τα μαθήματά σας συναντάτε κάποιον/α που σας συναρπάζει. Ακόμη και αν η συγκεκριμένη περίσταση δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντική, θα μάθετε κάτι που δεν ξέρατε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τι θα πρέπει να κάνετε με όλη αυτή την περίσσεια ενέργεια;

Επικεντρωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα – και σίγουρα θα πρέπει να συμπεριλάβετε και τον εαυτό σας σε αυτά!

Εδώ και καιρό ο/η σύντροφος σας σας παροτρύνει να μείνετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Κάντε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 24/09 Δίδυμοι

Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβετε τι λειτουργεί για εσάς σαν ζευγάρι και τι όχι. Οπότε, μη βιάζεστε. Εάν εσείς οι δύο πιεστείτε υπερβολικά για να έχετε καλά αποτελέσματα, δεν θα μπορέσετε να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μήπως εσείς και το ταίρι σας αναβάλλετε κάτι σημαντικό περιμένοντας τις κατάλληλες συνθήκες; Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος από ότι φαντάζεστε μέχρι να δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Στο μεταξύ, εξασκείστε την υπομονή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 24/09 Ευχάριστα γεγονότα – Καταλυτικές αποφάσεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 24/09 Λέων

Σήμερα έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση και ο/η σύντροφος σας ανταποκρίνεται θετικά. Αν καταλήξετε να τσακώνεστε για κάποιο λόγο, η κατάσταση μπορεί να βγει εκτός ορίων – αλλά η συμφιλίωση σας μετά θα αξίζει τον κόπο!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ρωτήστε τον/τη σύντροφο σας τι συμβαίνει – μπορεί να εκπλαγείτε από αυτό που θα ακούσετε. Ωστόσο, σύντομα η κατάσταση θα καλυτερεύσει και για τους δυο σας. Προς το παρόν αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι τουλάχιστον να ακούσετε τις ανησυχίες του/της.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 24/09 Ζυγός

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια τα πιο ευγενή σας ένστικτα. Αυτή η αλτρουιστική σας τάση θα σας βοηθήσει να κάνετε λίγο καλύτερο τον κόσμο στον οποίο ζείτε λίγο καλύτερο. Ο/Η σύντροφος μπορεί να συμμετέχει σε αυτό μπορεί και όχι αλλά σίγουρα θα αισθανθεί περήφανος/η για εσάς.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε όλες τις απαντήσεις αλλά προσπαθήστε να μην το παίρνετε πάνω σας, ειδικά όταν μιλάτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Σεβαστείτε ότι έχει τη δική του/της άποψη σχετικά με το τι είναι σωστό και τι όχι και μπορεί να διαφέρει από τη δική σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει να σκέφτεστε το παρελθόν και αν αναλύετε τα λάθη που έχετε κάνει. Αντί να επικεντρώνεστε στα αρνητικά, κοιτάξτε προς το μέλλον και σκεφτείτε τη ζωή που μπορείτε να δημιουργήσετε με το ταίρι σας.

zvdia-zwdia-tarw

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας φέρνει μερικές εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή- και η πιο μικρή από αυτές θα είναι η επανεμφάνιση ενός/μιας πρώην. Εάν ο χωρισμός σας ήταν επεισοδιακός μάλλον θα θέλετε να το σκεφτείτε λίγο παραπάνω. Από την άλλη, τώρα πια είστε μεγαλύτεροι και σοφότεροι. Τι έχετε να χάσετε;

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 24/09 Ευχάριστα γεγονότα – Καταλυτικές αποφάσεις

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μια αλλαγή στην στάση σας σήμερα θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία του/της συντρόφου σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε μαζί του/της αλλά το να ξέρετε τι πρεσβεύει θα σας βοηθήσει να τον/την καταλάβετε καλύτερα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη κατάσταση. Συνήθως απολαμβάνετε να ψυχαναλύετε τους πιθανούς συντρόφους σας, μόνο και μόνο για να ξέρετε ποια κουμπιά να πατήσετε αν θελήσετε κάποια χάρη. Σήμερα δεν θα έχετε αυτήν την ευκαιρία, καθώς ο έρωτας σας χτυπάει κεραυνοβόλα και δεν θα μπορείτε να αρθρώσετε λέξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65