Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 27/08 Παρασκευή

erwtikes-27314-ζωδια

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 27/08 Παρασκευή .

Ωροσκόπιο 27/08 Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αισθάνεστε κάπως απογοητευμένοι. Εάν έχετε για κάποιο λόγο αποξενωθεί από τον/την σύντροφό σας, τότε θα πρέπει να ξεπεράσετε τους αρχικούς σας φόβους και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι έχει πάει στραβά.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν να προσθέτει περισσότερο λάδι στη φωτιά, θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τυχόν εμπόδια και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως απομονωμένοι στις προσωπικές σας σχέσεις.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να κατανοήσετε την ικανότητά σας να συσχετίζεστε με τους άλλους. Ίσως γίνεστε περισσότερο επικριτικοί από όσο πρέπει για αυτό που βλέπετε ως ελάττωμα στους άλλους, παρόλο που πολλές φορές παίζετε κι εσείς κάποιο ρόλο σε αυτό.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε κάποια πράγματα, ώστε να μπορείτε να τα δείτε από διαφορετική οπτική γωνία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 27/08 Δίδυμοι

Έχετε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε το σημερινό πλανητικό σκηνικό καλύτερα από τους περισσότερους ανθρώπους. Έχετε μια φυσικά αποστασιοποιημένη συμπεριφορά απέναντι στις σχέσεις που σας δίνει μια εικόνα για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται να αφιερώνετε χρόνο στον προβληματισμό, καθώς αυτή είναι μια διαδικασία που την κάνετε από μόνοι σας ούτως ή άλλως. Ωστόσο, δεν θα είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική μέρα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να την περάσετε μόνοι σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προσγειώνει απότομα σε κάτι που αφορά μια στενή σας σχέση. Μπορεί να έχετε τοποθετήσει τον/την αγαπημένο/η σας σε βάθρο και να τον λατρεύετε. Και ξαφνικά βρίσκεστε αντιμέτωποι με το γεγονός ότι είναι απλώς ένας άνθρωπος με ελαττώματα όπως όλοι. Παρόλο που στην αρχή θα σοκαριστείτε, είναι καλύτερα να έχετε μια ρεαλιστική προοπτική.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/08 Ερωτικές εξηγήσεις – Μυστικά και παρασκήνιο

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 27/08 Λέων

Αυτή είναι μια μέρα που μπορεί να αισθάνεστε κάπως αποκομμένοι και απομονωμένοι από τον/την σύντροφό σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να σκέφτεστε ότι δεν είστε τόσο ποθητοί. Δεν θα διαρκέσει πολύ, αλλά φέρνει στο προσκήνιο ένα πρόβλημα που μπορεί να έχετε. Μπορεί να θέλετε να το κρύψετε, αλλά θα ήταν καλύτερα για όλους αν μπορούσατε να μιλήσετε για το πώς αισθάνεστε. Αυτό θα γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Υπάρχει η επιτακτική ανάγκη να επικοινωνήσετε με τον/την σύντροφό σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορεί να μην θέλετε να το κάνετε αλλά αν προσπαθήσετε, θα μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους έχετε αποξενωθεί, το να είσαι ανοιχτοί είναι η καλύτερη στάση, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 27/08 Ζυγός

Η επικοινωνία σας είναι λίγο πιο δύσκολη σήμερα, ειδικά όταν πρόκειται για τις στενότερες σχέσεις σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αίσθηση αποξένωσης. Αυτή μπορεί να οφείλεται στο ότι είχατε πάρα πολύ δουλειά ή άλλες ευθύνες και δεσμεύσεις που σας έκαναν να παραμελήσετε τον/την αγαπημένο /η σας. Αν και μπορεί να υπάρχουν πληγωμένα συναισθήματα από την πλευρά του/της, αφιερώστε χρόνο για να βρεθείτε μαζί και να του/της πείτε πώς νιώθετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Υπάρχει μια αμήχανη αίσθηση στον αέρα σήμερα που αφορά τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θέλετε να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να αναδεικνύει ορισμένα ελαττώματα στην σχέση σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα αποδεχτείτε. Μπορείτε να κάνετε πολλά για να αλλάξετε το πώς αισθάνεστε. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο κουράγιο για να μιλήσετε από την καρδιά σας.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια πιο σοβαρή εικόνα στις σχέσεις σας και στον τρόπο που εκφράζεστε. Μπορεί να νιώθετε ασυνήθιστα ανασφαλείς για την εμφάνισή σας και για τα συναισθήματά σας για κάποιον/α. Είναι καλύτερο, όμως, να μην κρύβεστε, αλλά να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Μάθετε πώς σας βλέπει πραγματικά ο/η αγαπημένος/η σας. Το πιθανότερο είναι ότι η αλήθεια θα σας χαροποιήσει.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Υπάρχει μια ελαφρώς ψυχρή ατμόσφαιρα στον αέρα σήμερα σε ό, τι αφορά τις σχέσεις σας. Οι άνθρωποι φαίνεται να είναι πολύ απασχολημένοι με τα δικά τους και να έχουν λίγο χρόνο για τους άλλους. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό καθιστά δύσκολη την επικοινωνία. Ρωτήστε τον/την αγαπημένο/η σας αν θα ήθελε να βγείτε για φαγητό, ώστε να έχετε χρόνο να συζητήσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/08 Ερωτικές εξηγήσεις – Μυστικά και παρασκήνιο

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να είναι κάπως δυσάρεστο για εσάς, καθώς φέρνει μια αίσθηση αποξένωσης. Όλοι γύρω σας φαίνονται απασχολημένοι με τα δικά τους προσωπικά δράματα. Καθώς εσείς περνάτε μία ευχάριστη φάση στα προσωπικά σας και αισθάνεστε ιδιαίτερα ανοιχτοί και εξωστρεφείς, μπορεί να δυσκολευτείτε να το αντιμετωπίσετε. Μην το παίρνετε προσωπικά. Πρόκειται για κάτι περαστικό. Δώστε το καλό παράδειγμα, συνεχίζοντας να χαμογελάτε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα γύρω σας σήμερα, που πιθανώς προκλήθηκε από την ενέργεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτή τη διάθεση και να περάσετε τη μέρα σας νιώθοντας μελαγχολία. Ή μπορείτε να κάνετε κάτι θετικό και να κανονίσετε να πάτε με τον /την σύντροφό σας για φαγητό και μια συζήτηση από καρδιάς. Η δεύτερη είναι σαφώς καλύτερη επιλογή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera