Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 30/07 Παρασκευή

romantikes-yposxeseis

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 30/07 Παρασκευή .

Ωροσκόπιο 30/07 Κριός .

Υπάρχουν αρκετές φορές που έχετε κατηγορηθεί δικαίως ότι κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής βραδιάς δεν προσέχετε καν την πανσέληνο στον ουρανό.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να αντιληφθείτε την ενέργεια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα σήμερα. Μην σκέφτεστε το μέλλον, καθώς αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή μπροστά σας κρύβει μεγάλη δύναμη και μυστήριο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Θα δυσκολευτείτε να συγκεντρωθείτε σήμερα, καθώς υπάρχει μία αίσθηση στην ατμόσφαιρα που παρασέρνει το μυαλό σας σε φαντασιώσεις. ‘

Όσο κι αν προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε, η σκέψη σας τριγυρνά διαρκώς σε αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μία σχέση με το συγκεκριμένο άτομο, οπότε σταματήστε να το σκέφτεστε και τηλεφωνήστε του για να βγείτε έξω απόψε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ωροσκόπιο 30/07 Δίδυμοι

Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ παράξενη. Μία σχέση που πιστεύατε ότι ήταν καταδικασμένη να τελειώσει, περνάει μία περίοδο ανανέωσης. Και τι καλύτερο από το να περάσετε μία ξεχωριστή βραδιά με αυτό το πρόσωπο; Κάντε κάτι συναρπαστικό που να αρέσει και στους δύο. Με αυτό τον τρόπο θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσά σας και θα ξεχάσετε τις άσχημες στιγμές.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα υποσχόμενη στον ερωτικό τομέα. Μερικές φορές χρειάζεται πολύ θάρρος για να πείτε σε κάποιον/α πως πραγματικά αισθάνεστε αλλά με λίγη βοήθεια από την ενέργεια της σημερινής μέρας είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα. Εξάλλου έχετε ήδη σκεφτεί μερικούς πολύ ευφάνταστους τρόπους για να το κάνετε. Προχωρήστε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο 30/07 Λέων

Σήμερα βλέπετε τον κόσμο μέσα από ένα αισιόδοξο πρίσμα. Ό,τι και αν κάνει ή αν πει ο/η αγαπημένος/η σας δεν σας ενοχλεί. Ακόμη και τα πιο κακεντρεχή σχόλια τα προσπερνάτε με χαμόγελο. Οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε ρομαντική διάθεση, κάτι που μπορεί να είναι υπέροχο ή να σας κάνει τη ζωή δύσκολη.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Δεν είναι απαραίτητο να είστε στη θάλασσα με την πανσέληνο πάνω από το κεφάλι σας για να έχετε ρομαντική διάθεση σήμερα. Θα μπορούσατε να νιώσετε εξίσου ερωτευμένοι ακόμη και πλένοντας πιάτα στον νεροχύτη της κουζίνας. Αν ψάχνετε για μια νέα σχέση, προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε φαντασιώσεις από το κρασί, τη μουσική και την ατμόσφαιρα, γιατί μπορεί να απογοητευθείτε.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 30/07 Ζυγός

Μερικές φορές όλα συνηγορούν για να βρείτε τον έρωτα. Σήμερα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας απολαυστικός συνδυασμός περιστάσεων σας φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που σας παίρνει το μυαλό. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τη μαγεία της στιγμής και αποκαλύψετε περισσότερα από όσα πρέπει. Αλλά, με κάθε τρόπο, φροντίστε να διασκεδάσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού, μην εκπλαγείτε αν ερωτευτείτε ξανά από την αρχή με τον/την σύντροφό σας. Αν πάλι ψάχνετε αυτό το ξεχωριστό άτομο για να κάνετε σχέση, σήμερα μπορεί να το συναντήσετε κάπου όπου το κρασί και η ποίηση ρέουν άφθονα. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε και το παρακάνετε. Απολαύστε την έλξη ανάμεσά σας, αλλά να θυμάστε να προχωρήσετε με προσοχή.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Απολαμβάνετε να είστε ερωτευμένοι. Ωστόσο, σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια υπερβολή που δεν σας ταιριάζει. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε πολύ περισσότερα από όσα είχατε κατά νου. Μην πιεστείτε να συμφωνήσετε σε κάτι που δεν θέλετε. Να θυμάστε να σέβεστε τον εαυτό σας και να τηρείτε τα όριά σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ακόμη και εσείς μερικές φορές υποκύπτετε στην συντριβή του έρωτα, αν και συνήθως κρατάτε μια αξιοπρεπή στάση. Ωστόσο, ακόμη και εσείς παρασύρεστε από την μαγεία του φεγγαρόφωτου και την έλξη που αισθάνεστε ακαριαία με ένα πρόσωπο που συναντάτε σήμερα. Καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο πριν δεσμευτείτε σε οτιδήποτε. Σύντομα θα δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σας αρέσει να διαβάζετε ποίηση και απολαμβάνετε να μοιράζεστε με τον/την αγαπημένο/η σας σε όλα τα είδη τέχνης που εμπνέουν και τους δύο. Ωστόσο, εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α, κάνοντας κάτι καλλιτεχνικό. Επειδή και οι δύο ενδιαφέρεστε για την τέχνη, θα έχετε πολλά να πείτε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Θα λατρέψετε τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα που φέρνει το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Μερικές φορές ο χρόνος φθείρει ακόμη και τις πιο υποσχόμενες από τις σχέσεις σας, αλλά σήμερα διαπιστώνετε ότι τα προβλήματα του παρελθόντος σας φαίνονται λιγότερο σημαντικά. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε για φαγητό με το ταίρι σας και να προσπαθήσετε να αναδημιουργήσετε τη μαγεία του πρώτου καιρού. Το αξίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia