Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 31/05 Δευτέρα

arithmologia

Ερωτοσκοπιο Ωροσκόπιο 31/05 Δευτέρα .

Ωροσκόπιο 31/05 Κριός .

Εάν έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο και ενέργεια σε συζητήσεις επί παντός επιστητού με το ταίρι σας, τότε το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δείχνει ότι μπορεί να είναι χρήσιμο και για τους δύο σας να περάσετε λίγο χρόνο χώρια.

Αυτό θα σας βοηθήσει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να επανασυνδεθείτε με τις δικές σας βαθύτερες ανάγκες και συναισθήματα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας παρασύρει σε μια υπερβολικά απαισιόδοξη εικόνα της ερωτικής σας ζωής.

Εάν ψάχνατε για την τέλεια σχέση και μέχρι στιγμής δεν είχατε καμία τύχη, τότε μπορεί να αρχίσετε να απελπίζεστε.

Ωστόσο, αυτή η διάθεση είναι μόνο μια περαστική φάση, οπότε κοιτάξτε προς το μέλλον και διατηρήστε ψηλά τις προσδοκίες σας. Μην τα παρατάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ωροσκόπιο 31/05 Δίδυμοι

Μόνο και μόνο επειδή έχετε μια σκωπτική διάθεση σήμερα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ντυθείτε με μαύρα ή γκρίζα ρούχα και να είστε κατηφείς. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι και οι άλλοι μπορεί να αισθάνονται το ίδιο. Δοκιμάστε λοιπόν να φορέσετε ζεστά και χαρούμενα χρώματα και το πιο λαμπερό σας χαμόγελο. Η διάθεση σας είναι μεταδοτική. Και πού ξέρετε; Μπορεί να εντυπωσιάσετε αυτό το ιδιαίτερο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σας και να περάσετε λίγες ώρες μόνοι σας για να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας. Τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων στην ερωτική σας ζωή σας τάραξαν συναισθηματικά. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε όλα όσα συνέβησαν ώστε να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 31/05 Λέων

Ίσως η έλλειψη προοπτικής από εσάς ή τον/την σύντροφό σας δημιουργεί ένα συναισθηματικό πρόβλημα στη σχέση σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ότι λόγω ενός χάσματος που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί μεταξύ σας, δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε. Κάποιος από εσάς θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεκινήσετε τη συζήτηση για να αρχίσετε να επιλύετε ένα – ένα τα προβλήματα σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια από ότι συνήθως για να μεταδώσετε το μήνυμά σας στον/στην σύντροφό σας. Ίσως ο φόβος της απόρριψης να σας δυσκολεύει περισσότερο. Αλλά αν θέλετε να ξέρει πώς πραγματικά αισθάνεστε, , τότε θα πρέπει να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα και να πείτε κάτι.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο 31/05 Ζυγός

Ανεξάρτητα από το τι προκαλεί το πρόβλημα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο /η σας σήμερα, θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν επιλυθεί. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι αισθάνεστε ότι κάτι σας εμποδίζει να επικοινωνήσετε πραγματικά, κάτι που ούτως ή άλλως είναι δύσκολο. Πρώτα βρείτε έναν τρόπο να δείξετε στον /στην σύντροφό σας πόσο ξεχωριστός /ή είναι για εσάς και, στη συνέχεια, εξετάστε το θέμα που σας ενοχλεί.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια συγκεκριμένη συζήτηση είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο ενδιαφέρουσα από ότι φανταζόσασταν. Εάν αναρωτιόσασταν εάν θα «συναντήσετε ποτέ» κάποιον/ που να μοιράζεται τις σκέψεις, τις ιδέες και τα ιδανικά σας, τότε ίσως δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ μακριά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μπορεί να νιώσετε ότι μια συζήτηση που ανυπομονούσατε να κάνετε απόψε με τον /την αγαπημένο /η σας, δεν εξελίσσεται τόσο καλά όσο θα θέλατε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορεί να μην είστε μόνο εσείς που αισθάνεστε κάπως πιο απόμακροι αλλά και ο/η σύντροφός σας. Εφόσον το συνειδητοποιείτε αυτό, μπορείτε να κανονίσετε να συζητήσετε το θέμα που σας απασχολεί κάποια άλλη στιγμή.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια συγκεκριμένη συζήτηση με τον /την αγαπημένο /η σας μπορεί να πάρει μια πιο σοβαρή τροπή. Μην ανησυχείτε όμως. Μπορεί απλά να σημαίνει ότι και οι δύο πρέπει να επιλύσετε ορισμένα ζητήματα, που δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένα με τη σχέση σας, αλλά με τη ζωή γενικά. Δείτε το ως ευκαιρία να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη ανάμεσα σας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL G – Ανατροπές στα ζευγάρια και στους συντρόφους

xartomanteia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Εάν έχετε προγραμματίσει κάποιο ραντεβού για απόψε, σας περιμένει μια έκπληξη. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι το κλίμα μπορεί να είναι λίγο πιο σοβαρό από ό, τι φανταζόσασταν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε. Απλά χαλαρώστε και θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά θα περάσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πάτε τα πράγματα πιο σοβαρά με το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αλλά όχι χωρίς πολλή σκέψη για το αν κάνετε το σωστό ή όχι. Εδώ και καιρό θέλετε να θέσετε το θέμα μιας βαθύτερης δέσμευσης, αλλά περιμένατε τη σωστή διάθεση. Σήμερα έχετε την ευκαιρία. Μην αφήσετε τον φόβο να σας κρατήσει πίσω.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot