ερωτοσκοπιο 10/10 Τρίτη ωροσκοπιο

erwtika-mystika-zwdiwn

ερωτοσκοπιο 10/10 Τρίτη ωροσκοπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Αν μπορέσετε να υπερβείτε τον αυθορμητισμό σας και ελέγξετε τις ορμές σας τότε όλα θα πάνε καλά. Είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζετε αλλά οι αμφιβολίες σας δεν έχουν βάση και δεν πρέπει να σας κρατούν πίσω.

 

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει έλλειψη ευαισθησίας και θα καταλάβετε καλά τα παιχνίδια των άλλων. Ωφελείστε από την μεταφορά της ενέργειας και θα βελτιώσετε τον εαυτό σας. Κρατήστε αυτή την οπτική.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά και αυτό γίνεται εμφανές στους γύρω σας. Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Να είστε προσεκτικοί με το κρύο και τις αλλαγές της θερμοκρασίας. Προστατευτείτε καθώς είστε επιρρεπείς στο κρύο.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματικότητα και αυτό είναι σημαντικό στην ζωή. Η γενική υγεία σας είναι καλή και θα μπορέσετε έτσι να αφήσετε μια παλιά συνήθεια πίσω σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ωροσκόπιο Λέων

Θα έχετε ξεκάθαρες ιδέες και θα μιλήσετε για αυτές με ευκολία. Αναθεωρήστε το πρόγραμμά σας. Ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες. Ίσως ταλαιπωρηθείτε πολύ αν δεν κάνετε ένα βήμα πίσω και να χαλαρώσετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Θα κάνετε μια αποτελεσματική προσπάθεια να μεσολαβήσετε ανάμεσα σε 2 άτομα χάρη στην αντικειμενική οπτική σας απέναντι στην κατάσταση. Αισθάνεστε υπέροχα αλλά αρχίζετε να κουράζεστε. Δεν κοιμάστε αρκετά και αυτό είναι γεγονός οπότε φορτίστε τις μπαταρίες σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Έχετε την τάση να αναζητάτε όσα άτομα είναι όμοια με εσάς. Μην είστε ανυπόμονοι όμως. Θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε πνευματικά και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα σας για να διατηρηθείτε σε φόρμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε την οπτική σας στους άλλους. Να είστε ευέλικτοι και ανοιχτοί στις σκέψεις τους. Είστε ανάμεσα στην υπερβολή και την χαλάρωση και αυτό σας κουράζει. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις προσπάθειές σας και θα αισθάνεστε καλύτερα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Οι ορμές σας σάς οδηγούν να πάρετε δράση οπότε λειτουργήστε χωρίς να έχετε τον φόβο της αποτυχίας σας. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Είστε πιο άνετα με το σώμα σας και ακούτε περισσότερο τις βασικές σας ανάγκες. Αυτόν τον δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Οι νέες ιδέες σας θα σας φέρουν επιτυχία. Μην βιάζεστε όμως και όλα θα πάνε καλά. Η υγεία σας είναι λίγο ευαίσθητη τώρα και πρέπει να είστε προσεκτικοί με το φαγητό σας.

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Θα πρέπει να χαλαρώσετε αλλά μην αποκλείετε τον εαυτό σας. Προχωρήστε χωρίς να αισθάνεστε ενοχές. Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε με ένα άθλημα αντοχής για να αποκτήσετε καλύτερη ισορροπία. Επεκτείνετε την ενέργειά σας σταδιακά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Θα οδηγείστε από την ικανοποίηση να αφιερώσετε την ενέργειά σας σε έναν φίλο που σας χρειάζεται. Θα έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε. Ακούστε τις βασικές σας ανάγκες και ξεκουραστείτε χωρίς να κατηγορείτε άδικα τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera