Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/01 Τετάρτη

mathima-agapis

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/01 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα πιεσμένοι για να τελειώσετε με όσα έχετε να κάνετε. Αλλά δεν χρειάζεται να αφήσετε τον εαυτό σας να εξαντληθεί.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε με το ταίρι σας και να θυμηθείτε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά στη ζωή.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τα σχέδια που καταστρώνατε τόσο καιρό, έχουν αρχίζει να αποδίδουν καρπούς. Συζητήστε τα με το ταίρι σας, ώστε να είστε βέβαιοι ότι και οι δύο κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος πριν δεσμευτείτε σε κάτι.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Επιτρέψτε στον εαυτό σας χαθεί στις σκέψεις σήμερα. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα στη σχέση σας που προσπαθείτε να επιλύσετε, μπορεί να βρείτε τις απαντήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ωροσκοπιο Καρκίνος

Ένα σχόλιο που κάνατε για πλάκα, παρερμηνεύτηκε από το ταίρι σας. Μόλις του πείτε ότι αστειευόσασταν, θα αισθανθεί καλύτερα. Αλλά και πάλι, ίσως να πρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω για να επανορθώσετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Μπορεί να αισθάνεστε ότι πάτε να σκάσετε από περηφάνια – αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε τον εγωισμό σας για τον εαυτό σας σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να μην έχει τη δική σας αυτοπεποίθηση, οπότε μην το παρακάνετε με τους κομπασμούς.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αντισταθείτε στον πειρασμό να γίνετε επικριτικοί με το ταίρι σας σήμερα. Αν θέλετε να σχολιάσετε κάτι, προσπαθήστε τουλάχιστον να το κάνετε με εποικοδομητικό τρόπο. Θα ανταποκριθεί καλύτερα αν αισθανθεί ότι είστε στο πλευρό του.

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα αισθάνεστε περισσότερο συναισθηματικοί με το παρελθόν σας. Περάστε λίγο χρόνο χαμένοι στις σκέψεις σας… Αλλά να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί να βλέπετε τα πράγματα καλύτερα από ότι ήταν. Το μέλλον με το ταίρι σας θα είναι πιο φωτεινό.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Εσείς και το ταίρι σας κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να έχετε τις ίδιες ιδέες και ο ένας να τελειώνει τις προτάσεις του άλλου.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Όταν το ταίρι σας σάς ρωτά τι θα θέλατε από αυτό, είναι καλύτερα να ακολουθήσετε μια ευθεία προσέγγιση. Θα το εκτιμήσει αν δεν περιμένετε να μαντέψει τι σας κάνει ευτυχισμένους.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αρχίζετε να βλέπετε καλά αποτελέσματα από αυτό με το οποίο ασχολείστε τον τελευταίο καιρό. Κανονίστε ένα όμορφο δείπνο για το ταίρι σας, για να το ευχαριστήσετε για την υπομονή και την υποστήριξή του.

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο Υδροχόος

Να περιμένετε μερικές μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας τις ερχόμενες εβδομάδες. Η σχέση με το ταίρι σας θα επηρεαστεί επίσης αλλά μην ανησυχείτε. Θα βγείτε από αυτό ακόμη πιο δυνατοί.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν αφήσετε το ταίρι σας να σας βοηθήσει, θα επωφεληθείτε και οι δύο. Το να είστε σε θέση να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο, είναι πολύ καλό για τη σχέση σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot