Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/10 Τρίτη

se-flertarei-telika

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/10 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάτι που σκεφτόσασταν αλλά φοβόσασταν να δοκιμάσετε.

Πάρτε τον/την αγαπημένο/η σας από το χέρι και προχωρήστε!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Δυναμώστε τη σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας, δείχνοντας ενεργό ενδιαφέρον για κάτι το οποίο τους αρέσει. Αν τελικά αρέσει και σε εσάς, θα έχετε ένα ακόμη πράγμα που μπορείτε να κάνετε παρέα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη μέρα από τη σημερινή, για να κάνετε κάτι ώστε να πραγματοποιήσετε τις μεγάλες σας ιδέες. Προσπαθήστε να πείσετε και τον/τη σύντροφό σας να σας ακολουθήσει και ξεκινήστε να κάνετε σχέδια παρέα. Θα δείτε αποτελέσματα πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Είστε τυχεροί γιατί ο/η αγαπημένος/η σας δεν είναι μόνο ο/η ερωτικός/ή σας σύντροφος αλλά και ο/η καλύτερός/ή σας φίλος/η. Σήμερα πείτε τους πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς. Ακόμη και αν ήδη το ξέρουν, χαίρονται να το ακούν από το στόμα σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Εκφράστε τη γενναιοδωρία σας σήμερα, κάνοντας κάτι για να κακομάθετε τον/την αγαπημένο/η σας. Αν υπάρχει κάτι που τους αρέσει αλλά δεν έχουν τα χρήματα για να το αγοράσουν , κάντε τους έκπληξη και πάρτε το. Θα συγκινηθούν από τη χειρονομία σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μια κατάσταση που σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό, έχει αρχίσει να βγάζει νόημα. Ο/Η αγαπημένος/η σας δεν είχε σκοπό να σας μπερδέψει αλλά μερικές φορές δυσκολεύεται να μπει σε λεπτομέρειες. Μετά από σήμερα, θα ξέρετε ακριβώς τι συμβαίνει.

zwdia-9-zvdia-9

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μην αφήνετε μια άσχημη μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας να σας ρίξει τη διάθεση. Σημασία έχει η συνολική εικόνα. Αν σε γενικές γραμμές αισθάνεστε ευτυχισμένοι με τη σχέση σας, ένας μικρός τσακωμός δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί. Προσπαθήστε να μάθετε κάτι από αυτόν και προχωρήστε παρακάτω.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα είστε πολύ καλή επιρροή για την διάθεση του/της αγαπημένου/ης σας. Η θετική σας ενέργεια θα τους ανάψει το κέφι και θα τους βγάλει από τη μελαγχολία στην οποία έχουν πέσει. Πολύ σύντομα θα επιστρέψουν στα κανονικά τους.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα να είστε γενναιόδωροι με την αγάπη σας. Δείτε στον/στη σύντροφό σας πόσο νοιάζεστε για αυτόν/αυτή, τόσο με λόγια όσο και με πράξεις. Με ένα τρυφερό τηλεφώνημα σήμερα το πρωί, θα τους φτιάξετε τη διάθεση για όλη την υπόλοιπη μέρα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τίποτα δεν πάει καλά σήμερα, οπότε όταν φτάσετε σπίτι θα έχετε ανάγκη από επιπλέον φροντίδα και τρυφερότητα. Πείτε στον/στη σύντροφό σας αυτό που χρειάζεστε και στη συνέχεια χαλαρώστε και αφήστε τους να τα αναλάβουν όλα εκείνοι.

zodia-zvdia-yy

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα ενδώστε στις παρορμήσεις σας, ειδικά αν αφορούν τον/τη σύντροφό σας. Έχετε τον έρωτα στο μυαλό σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι το βράδυ σας είναι ελεύθερο από οτιδήποτε θα μπορούσε να σας κρατήσει χώρια.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα συναισθήματά σας είναι έντονα σήμερα, τόσο για εσάς όσο και για τον/την αγαπημένο/η σας. Αφήστε τα πράγματα να ηρεμήσουν πριν καθίσετε να συζητήσετε. Αν περιμένετε λίγο τώρα, θα μπορέσετε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia