Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/12 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 01/12 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Η σημερινή μέρα είναι η απαρχή μιας περιόδου ανανέωσης. Μια κατάσταση που σας προβλημάτιζε στη σχέση σας θα επιλυθεί…

Και μάλιστα η λύση θα είναι πολύ ευκολότερη από ότι περιμένατε. Να περιμένετε ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα από κάτι.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η λέξη-κλειδί της σημερινής μέρας είναι το πάθος! Καίγεστε από επιθυμία για το ταίρι σας και δεν ντρέπεστε καθόλου να του το δείξετε. Βεβαιωθείτε ότι το βράδυ σας είναι ελεύθερο από υποχρεώσεις.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το ταίρι σας θα σας [προσφέρει καθοδήγηση για μια κατάσταση που σας προβληματίζει. Οι μοναδικές του εμπειρίες θα σας δώσουν μια άλλη προοπτική της κατάστασης, οπότε ακούστε όσα έχει να πει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Αν είστε κάπως αναποφάσιστοι σήμερα, μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει να δεσμευτείτε για κάτι. Συζητήστε τις ανησυχίες σας με το ταίρι σας και όταν θα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, τότε πάρτε την απόφαση σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Το ταίρι σας ξέρει ήδη πόσο υπέροχοι είστε. Δε χρειάζεται να του το λέτε διαρκώς! Σήμερα επικεντρώστε την προσοχή σας σε αυτόν/αυτή και όχι σε εσάς. Δώστε του/της την ευκαιρία να βρεθεί για μια φορά στο επίκεντρο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τις επόμενες μέρες θα αισθάνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί. Ενημερώστε τον/τη σύντροφο σας για να μην εκπλαγεί. Θα είναι πιο υποστηρικτικός/ή αν ξέρει τι να περιμένει.

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Ζυγός

Τις επόμενες μέρες καταγράψτε πού ξοδεύετε τα χρήματα σας. Έχει πλάκα να φορτώνετε με δώρα το ταίρι σας αλλά δε χρειάζεται να το παρακάνετε. Ακόμη και μια μικρή χειρονομία θα σημαίνει πολλά για αυτόν/αυτήν αν την κάνετε με αγάπη.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν εδώ και καιρό αποφεύγετε μια δύσκολη συζήτηση, σήμερα ήρθε η ώρα να την κάνετε άμεσα. Το ταίρι σας θα είναι πολύ δεκτικό, οπότε μαζέψτε το κουράγιο σας και πείτε αυτά που θέλετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα περάστε λίγο χρόνο μόνοι για να επιλύσετε κάποια προσωπικά σας θέματα. Μια νύχτα για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε τις κινήσεις σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε τώρα. Αύριο θα είστε πάλι έτοιμοι για να περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας.

taro-6-9

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Πείτε στο ταίρι σας τι επιθυμείτε περισσότερο από ο,τιδήποτε. Δίνοντας του αυτή την τόσο προσωπική πληροφορία, θα έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Αφήστε που θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό δίνετε πολλή ενέργεια την καριέρα σας και το αποτέλεσμα είναι ότι παραμελείτε τη σχέση σας. Εκτιμήστε τον χρόνο που περνάτε με το ταίρι σας και αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε λεπτό.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν σκέφτονται όλοι το καλό σας. Αν συναντήσετε κάποιον που θέλει να δημιουργήσει μπελάδες σε εσάς και τον/τη σύντροφο σας, δώστε του να καταλάβει ότι δεν θα τον αφήσετε. Είστε αρκετά δυνατοί ώστε να εκφράσετε την άποψή σας και να υποστηρίξετε τη θέση σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia