Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/01 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/01 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα αισθάνεστε περισσότερο εμπνευσμένοι από ποτέ – και θέλετε να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει άψογα ή έστω περίπου ιδανικά.

Ακόμη και αν τα πράγματα πάνε καλά για εσάς τους δύο, ήρθε η ώρα για μια αναβάθμιση.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Προσπαθήστε να συνδεθείτε με το ταίρι σας με έναν βαθύτερο τρόπο σήμερα. Έχετε τη διάθεση να δουλέψετε για να έρθετε πιο κοντά. Αισθάνεστε προσγειωμένοι και έτοιμοι να συμβιβαστείτε αν χρειαστεί.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα το πρόγραμμα έχει παιχνίδια εξουσίας, παρόλο που δεν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε. Αφήστε το ταίρι σας να γίνει αυταρχικό αν το θέλει. Ούτως η άλλως αυτή η φάση δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Δεν υπάρχει μέση οδός σήμερα. Τα πράγματα θα πάνε τέλεια ή χάλια στη σχέση σας, παρόλο που βαθιά μέσα σας ξέρετε: Ακόμα και το χειρότερο, δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να χαλαρώσετε λίγο, γιατί το ταίρι σας δεν θα έχει την υπομονή να σας αφήσει να κάνετε οτιδήποτε θελήσετε. Η λέξη-κλειδί της σημερινή μέρας είναι «συμβιβασμός».

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι τέλεια για να δημιουργήσετε μια παθιασμένη ατμόσφαιρα. Αν θεωρείτε ότι πρέπει να αναζωογονήσετε τη σχέση σας ή απλά να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή στιγμή για τους δυο σας, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η μέρα είναι φτιαγμένη για έρωτα.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Κάθε ζευγάρι φέρνει απωθημένα στη σχέση του. Ακόμη και τα νεότερα ζευγάρια, έχουν θέματα να αντιμετωπίσουν. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στη συμφιλίωσή σας με το παρελθόν, γι’ αυτό σιγουρευτείτε ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν εσείς οι δύο έχετε στα σκαριά κάποια σχέδια που θέλατε να ξεκινήσετε μαζί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα είναι εύκολο να δράσετε και δεν θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με μειωμένη ενέργεια όπως άλλες μέρες.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κάτι αλλάζει μέσα σας – και μπορεί να καταλήξετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τη σχέση σας. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι και το καλύτερο πράγμα που σας έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Έχετε τα μέσα να βοηθήσετε το ταίρι σας με ό,τι χρειάζεται, ακόμη και αν σας πάρει όλη μέρα και όλη νύχτα. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε μαζί του και να δείτε αν σας έχει ξεφύγει κάτι που έγινε πρόσφατα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Υδροχόος

Είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας. Κι αυτό όχι επειδή θα σας βάλουν σε μπελάδες αλλά επειδή αντιτίθενται στην ενέργεια της σημερινής μέρας. Θα πρέπει να αφήσετε το ταίρι σας να αναλάβει τα ηνία.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Όλα κυλούν όμορφα και γλυκά με το ταίρι σας σήμερα. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, ακόμη και αν κερδίζατε το λαχείο (καλά, δεν θα σας χάλαγε κιόλας). Χαμογελάστε και πείτε του πώς αισθάνεστε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia