Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/02 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/02 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Εσείς και το ταίρι σας χρειάζεστε λίγη αναβάθμιση στην ζωή σας. Γιατί επιμένετε να ζείτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, όταν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και αξίζετε πολλά παραπάνω;

Ξεχάστε το παρελθόν και κοιτάξτε πόσο καλά τα πάτε στο παρόν.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το ταίρι σας σάς κάνει ένα δώρο, το οποίο όμως δεν μπαίνει σε κουτί. Είναι κάτι λιγότερο χειροπιαστό και πολύ πιο πολύτιμο από οποιοδήποτε υλικό αγαθό. Οι πεποιθήσεις σας ανατρέπονται με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δεν υπάρχει τρόπος να μάθετε την αλήθεια για το παρελθόν. Για αυτό σταματήστε να προσπαθείτε να βρείτε με σιγουριά κάτι που ανήκει στο παρελθόν και αφορά τη σχέση σας. Έχει πια αλλάξει. Καλύτερα ζητήστε καθοδήγηση για το παρόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο Καρκίνος

Οι μάχες για την εξουσία στη σχέση σας θα υποχωρήσουν όταν ο καθένας από εσάς μάθει να είναι πιο ανθρώπινος και να συγχωρεί τα λάθη του άλλου. Σταματήστε να ακονίζετε τα νύχια σας για καβγά και να θέλετε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο.

Ωροσκόπιο Λέων

Πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας αλλά να είστε ευγενικοί. Είναι εύκολο να εκφράσετε όλα αυτά τα συσσωρευμένα συναισθήματα χάρη στην επικοινωνιακή ενέργεια που σας δίνουν τα άστρα σήμερα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Κάντε – και τηρήστε – κάποια σχέδια που να εξυπηρετούν τις βαθύτερες ανάγκες σας αντί να προσπαθείτε διαρκώς να ευχαριστήσετε το ταίρι σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ό,τι είναι καλό για εσάς είναι καλό και για τους ανθρώπους που αγαπάτε.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μπορεί να περνάτε μια δύσκολη φάση στη σχέση σας. Ο ένας από εσάς απαιτεί συγκεκριμένες πληροφορίες και οδηγίες, κάτι που κάνει τον άλλον να αισθάνεται εγκλωβισμένος. Μάθετε να ζείτε με το παράδοξο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η διαίσθηση σας δουλεύει υπερωρίες, ειδικά σε ό,τι αφορά τη σχέση σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε εντάξει με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από αυτή την ονειρική συναισθηματική επιρροή.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δίνεται πολύ σημασία στο τι είναι λογικό στον κόσμο που ζούμε. Μετράνε και τα συναισθήματα! Βάλτε έναν νέο κανόνα στη σχέση σας που θα λέει ότι θα σκέφτεστε λιγότερο και θα αισθάνεστε περισσότερο. Θα κάνει και στους δυο σας πολύ καλό.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Πόσο πολύ επηρεάζουν οι παλιές σας σχέσεις την συμπεριφορά σας στην τωρινή σας; Ήρθε η ώρα να εξετάσετε το παρελθόν σας και τον τρόπο που αλληλοεπιδρά με το παρόν σας. Η σχέση που έχετε τώρα έχει πολύ περισσότερες προοπτικές. Να είστε πιο ευγενικοί.

dream

ωροσκοπιο Υδροχόος

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας σχετικά με το πώς θα προστατέψετε τον εαυτός ας σε αυτή τη σχέση. Ενστικτωδώς ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς και για το ταίρι σας. Προτείνετε μερικές αλλαγές που θα βελτιώσουν τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε σχετικά με τα προτερήματα του/της συντρόφου σας (ή τα μειονεκτήματα του/της). Και ενώ κάνετε, αυτό εξετάστε πιο προσεκτικά και τον δικό σας χαρακτήρα. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε κάτι που θα αλλάξει τη σχέση σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988