Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/06 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/06 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Προσπαθήστε να μάθετε τη διαφορά ανάμεσα στις μεταβολές διάθεσης ενός ενήλικα και στα παιδιάστικα ξεσπάσματα θυμού.

Το να αποκτήσετε μια πιο σταθερή αίσθηση της πραγματικότητας θα βοηθήσει τη σχέση σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αλλάξτε την καθημερινή σας ρουτίνα για να επαναφέρεστε τη φλόγα και τη ζωντάνια στη σχέση σας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να βουλιάζει στη δυστυχία εξαιτίας της τεμπελιάς σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Οι καινούργιες ιδέες φαίνονται πιο ελκυστικές από τις παλιές παραδόσεις. Ανοίξτε το μυαλό σας και η καρδιά σας θα ακολουθήσει αυτόματα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αφήστε για λίγο στην άκρη τις προσπάθειες σας για τα μεγάλα σας επιτεύγματα και οργανώστε μια γιορτή μόνο για εσάς τους δύο. Ένα κέρασμα που έχετε κερδίσει με την αξία σας θα κάνει και τους δυο σας χαρούμενους.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Λέων

Αν δεν προσέξετε, ελλοχεύει ο κίνδυνος να σας γυρίσει μπούμερανγκ η περηφάνεια σας. Αυτή τη φορά δοκιμάστε ένα διαφορετικό μοτίβο συμπεριφοράς και προσπαθήστε να κάνετε τον/τη σύντροφό σας να χαμογελάσει.

ωροσκοπιο Παρθένος

Απενεργοποιήστε τα τηλέφωνα και αφιερώστε όλο το βράδυ σε αγκαλίτσες στον καναπέ με τον/την αγαπημένο/η σας. Μια καλή ταινία και μια ζεστή κουβερτούλα είναι ο τέλειος συνδυασμός για ρομαντισμό σήμερα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Δείξτε λίγη επιείκεια στον εαυτό σας – δεν μπορεί να είστε τέλειοι. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας, ειδικά αφού ο/η αγαπημένος/η σας επαινεί διαρκώς.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην οικογένεια σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει να εμφανιστείτε ενωμένοι αν κάποιος προσπαθήσει να σας ασκήσει κριτική.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ανανεώστε τη σχέση σας κάνοντας επαφές με τον κόσμο γύρω σας. Πρώτα συνδεθείτε με τον/τη σύντροφό σας προσφέροντάς τους την ενθάρρυνση και τον θαυμασμό σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Βγείτε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και βρείτε πάλι τον ενθουσιασμό στη ζωή σας. Η παιχνιδιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σας διατηρεί τη σχέση σας ανανεωμένη.

zwdia-66

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να παρουσιαστεί ένας ενδιαφέρον τρόπος για να αλλάξετε το κοινό σας μέλλον. Συζητήστε τον διεξοδικά με τον/τη σύντροφό σας πριν πάρετε τυχόν μεγάλες αποφάσεις.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε νέες εμπειρίες με τον/την αγαπημένο/η σας αντί να συμβιβαστείτε με μια βαρετή ρουτίνα. «Βουτήξτε» στην περιπέτεια και βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65