Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/11 Δευτέρα

zwdia-sex-tips

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/11 Δευτέρα

ωροσκοπιο 02/11 Κριός

Γενικά σας αρέσει να μένετε στο παρασκήνιο για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Σήμερα, όμως, θα αναγκαστείτε να βγείτε προς τα έξω.

Ειδικά αν αναζητάτε τον έρωτα, μην κάτσετε ήσυχοι. Επικοινωνήστε με όσο περισσότερα άτομα μπορείτε και περάστε υπέροχα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η σημερινή είναι καλή μέρα για να μαζέψετε μερικούς φίλους στο σπίτι ή να συμμετέχετε σε μια διαδικτυακή ομάδα. Αν ψάχνετε για σχέση, αναπτύξτε την αίσθηση του χιούμορ σας και βγείτε σε μέρη που μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην ατμόσφαιρα σήμερα. Αν τον τελευταίο καιρό κρυβόσασταν στο καβούκι σας, είστε πλέον έτοιμοι να γνωρίσετε μερικά καινούργια άτομα. Μπορεί να περάσατε μια στενόχωρη φάση στην ερωτική σας ζωή, αλλά πλέον θα τα αφήσετε όλα πίσω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο 02/11 Καρκίνος

Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει την διασκέδαση. Αν βγείτε, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α. Μην μένετε άλλο σπίτι. Ενδεχομένως να έχετε στοχαστική διάθεση. Δοκιμάστε γιόγκα ή διαλογισμό.

Ωροσκόπιο Λέων

Μην περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας μόνοι σήμερα. Έχετε την παρόρμηση να βγείτε και να γνωρίσετε μερικά καινούργια άτομα. Προσπαθήστε να πάτε κάπου που θα διασκεδάσετε πραγματικά. Το βασικό είναι να ανέβει η διάθεσή σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η σημερινή μια υπέροχη μέρα για μια μικρή συγκέντρωση, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μερικά ενδιαφέροντα άτομα. Μπορεί να προσελκύσετε ένα άτομο που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας επαφές. Σήμερα μπορεί να επιστρέψει στην ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν, ίσως κάποιος/α συμμαθητής/συμμαθήτρια. Θα διαπιστώσετε ότι τώρα έχετε πολλά περισσότερα κοινά από τότε. Ποιος ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει όλο αυτό;

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα ο έρωτας έχει πιο χαλαρή αίσθηση, παρόλο που μπορεί να δυσκολεύεστε να αποφασίσετε αν θέλετε να ακολουθήσετε το μυαλό ή την καρδιά σας. Μπορεί μια σχέση να σας φαίνεται καλή ιδέα αλλά το ένστικτό σας να σας αποτρέπει. Ακούστε το!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα μπορεί να τεθεί το δίλημμα, το αν θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας ή θα αφιερωθείτε στη δουλειά. Μην το σκέφτεστε καθόλου. Μείνετε με το ταίρι σας. Έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό μαζί. Δοκιμάστε οτιδήποτε θα μπορούσε να διευρύνει τις γνώσεις σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 02/11 Αιγόκερως

Η μέρα φέρνει μερικές ζωηρές συζητήσεις. Εάν βρεθείτε σε μια κοινωνική συγκέντρωση, να περιμένετε ότι θα διασκεδάσετε πολύ. Εάν ψάχνετε σχέση, μην μένετε σπίτι. Αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν έχετε προγραμματίσει κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σας σήμερα, ίσως είναι καλή ιδέα να συνδυάσετε διαφορετικές δραστηριότητες. Μπορείτε να πάτε σε μια καλλιτεχνική έκθεση και στην συνέχεια να απολαύσετε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν ψάχνετε σχέση, σήμερα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να προσελκύσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Θα υπάρξουν πολλοί/πολλές που θα θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους μαζί σας, αλλά με το συγκεκριμένο άτομο θα συνδεθείτε αυτόματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76