Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/12 Δευτέρα

erwtiki-astrologia

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 02/12 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα βάλτε τις ανάγκες του ταιριού σας πάνω από τις δικές σας.

Χρειάζεται λίγη παραπάνω υποστήριξη από εσάς αλλά μπορεί να μην σας το ζητήσει ευθέως. Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας δίνει και ενεργήστε ανάλογα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Είναι καλό να ξέρετε τι θέλετε αλλά μην γίνεστε άπληστοι! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συμπεριλάβετε και τις επιθυμίες του ταιριού σας στα σχέδιά σας. Αν είναι εκείνο χαρούμενο θα είστε και εσείς.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μην περιμένετε να συμβεί κάτι στη σχέση σας – αναλάβετε δράση! Μπορείτε να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση και να ξεκινήσετε κάτι. Στον/στη σύντροφό σας αρέσει όταν παίρνετε τον έλεγχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Πριν δεσμευτείτε σε κάτι καινούργιο σήμερα, αναρωτηθείτε αν έχετε αρκετό χρόνο για να το φέρετε εις πέρας. Αν υπάρχουν ήδη άλλες εκκρεμότητες, ζητήστε από το ταίρι σας να συνεργαστείτε για να τις διεκπεραιώσετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Μπορείτε να βασιστείτε ότι το ταίρι σας θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, αρκεί να του πείτε ποιες είναι αυτές! Μην περιμένετε να τις μαντέψει από μόνο του. Θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα αν δώσετε μερικά στοιχεία.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα το ταίρι σας θα είναι δεκτικό σε μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση, οπότε τώρα είναι μια καλή στιγμή να μοιραστείτε όσα έχετε στο μυαλό σας. Ενθαρρύνετέ το να κάνει το ίδιο και ανοίξτε διάλογο.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η μέρα σας ξεκινάει όμορφα όταν ξυπνάτε γεμάτοι ενέργεια. Θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε όλες σας τις δουλειές και θα έχετε όρεξη για κάτι διασκεδαστικό αργότερα. Πάρτε μαζί το ταίρι σας σε μια βραδινή εξόρμηση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα θα σας χρησίμευε ιδιαίτερα λίγη επιπλέον υπομονή. Το ταίρι σας μπορεί να περνάει μια δύσκολη περίοδο και να συμπεριφέρεται κάπως παράξενα. Δείξτε ανεκτικότητα. Σύντομα θα είναι και πάλι ο εαυτός του.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κάποια μικροπράγματα μπορεί να σας προκαλούν άγχος, οπότε καλό θα είναι να μένετε επικεντρωμένοι στην ευρύτερη εικόνα. Από τη στιγμή που εσείς και το ταίρι σας είστε καλά μαζί, όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα προσπαθήστε να είστε εσείς αυτός που θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο στη σχέση σας. Το ταίρι σας θα χαρεί πολύ αν του κάνετε μια έκπληξη, με μια περιπέτεια που έχετε ήδη προγραμματίσει.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να προβληματιστείτε από κάποιο προσωπικό ζήτημα, που δεν επιθυμείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας. Πείτε του ότι μπορεί να είστε κάπως αφηρημένοι και ότι αν χρειαστείτε κάτι θα το ενημερώσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δυσκολεύεστε κάπως στη σχέση σας σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας έχετε εντελώς διαφορετικές απόψεις για το πώς πρέπει να γίνει κάτι. Ακούστε προσεκτικά την πλευρά του πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66