Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 03/06 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 03/06 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός
Οι νέες ιδέες δημιουργούν καινούργια πάθη. Μοιραστείτε τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σας με τον/τη σύντροφό σας και ξεκινήστε μαζί μια καινούργια συναρπαστική περιπέτεια.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Βάλτε στην άκρη τη λίστα σας με τις δουλειές που πρέπει να κάνετε και αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να συνδεθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι θα κάνει και στους δυο σας πολύ καλό.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ζήστε τη ζωή σας με πυγμή αλλά και τρυφερότητα. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι έτοιμος/η να κάνει την προσφορά του/της. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να εκφράσετε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μια αλλαγή σχεδίων την τελευταία στιγμή μπορεί να προκαλέσει εντάσεις αντί για ρομαντική διάθεση. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και μάθετε να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες που προκύπτουν.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Λέων

Μερικές καινούργιες ιδέες μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία μιας νέας παράδοσης ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Εξερευνήστε νέες κουλτούρες για να ανακαλύψετε τα κοινά σας πάθη.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τα σταθερά ιδανικά θα σας κρατήσουν σε μια σαφή πορεία προς το μέλλον. Πιάστε το χέρι του/της αγαπημένου/ης σας και κατευθυνθείτε προς τη γραμμή τερματισμού.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα επικεντρωθείτε στη μη λεκτική επικοινωνία του/της συντρόφου σας. Μπορεί να θέλουν να μοιραστούν μαζί σας κάτι σοβαρό – και θα χρειαστούν τη βοήθειά σας για να ξαλαφρώσουν.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάντε κάτι ξεχωριστό για τον/την αγαπημένο/η σας και να είστε βέβαιοι ότι θα ανταμειφτείτε αναλόγως. Ίσως χρειάζονται λίγη παραπάνω κατανόηση από εσάς.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η επιθετικές προσεγγίσεις μπορεί να προκαλούν εντύπωση – ή μπορεί να υπονομεύσουν τρυφερά καινούργια συναισθήματα. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά και ήρεμα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ισορροπήστε την περηφάνια και την υπευθυνότητα με τρυφερότητα. Φροντίστε ο ένας τον άλλον και κρατήστε τη σχέση σας σε ισότιμη βάση.

zodia-astra-tarot

ωροσκοπιο Υδροχόος

Μια νέα ιδέα μπορεί να οδηγήσει σήμερα σε τρελή διασκέδαση – ή μεγάλους μπελάδες. Μην πιέζετε τον/τη σύντροφό σας να σας ακολουθεί σε κάθε σας τρέλα. Η υπομονή είναι αρετή.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μπορεί να παραπλανείτε τον εαυτό σας – ή μπορεί κάποιος να προσπαθεί να σας ρίξει στάχτη στα μάτια. Κρατηθείτε σε εγρήγορση και να εμπιστεύεστε μόνο τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65