Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 03/11 Τρίτη

agapiste-ton-eayto-sas

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 03/11 Τρίτη

ωροσκοπιο 03/11 Κριός

Εάν είστε αδέσμευτοι, μην χάνετε τον χρόνο σας ονειροπολώντας σήμερα. Βγείτε και αρχίστε να επικοινωνείτε με άλλους ανθρώπους.

Βρείτε άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και μπορείτε να συζητήσετε με άνεση.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εάν έχετε βαρεθεί να ακούτε δικαιολογίες από τον/την σύντροφό σας, ήρθε η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια για όσα σας ενοχλούν και αναζητήστε λύσεις. Όσο και αν θέλετε να αποφύγετε τη σύγκρουση, για πρώτη φορά πρέπει να πείτε αυτό που θέλετε, όχι αυτό που νομίζετε ότι θέλει να ακούσει.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το έντονο πάθος και τα βαθιά συναισθήματα πλημυρίζουν την ζωή σας. Μπορεί να μιλήσετε με κάποιο άτομο και να αισθανθείτε άμεση σύνδεση. Συνήθως σας είναι δύσκολο να ανοιχτείτε και να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας. Σήμερα θα κάνετε την υπέρβαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ωροσκοπιο 03/11 Καρκίνος

Εάν μόλις τερματίσατε μια σημαντική σχέση αρχίζετε να το ξεπερνάτε, προσπαθήστε να βγείτε όσο τον δυνατόν περισσότερο. Σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να ξεκινήσετε έναν νέο και συναρπαστικό κύκλο. Επεκτείνετε τις γνωριμίες σας και ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα έχετε διάθεση να κάνετε μια μικρή σπίτι σας, με φίλους που σας στάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Εάν είστε αδέσμευτοι, ζητήστε τους να φέρουν μαζί κάποιο άτομο που πιστεύουν ότι θα σας ταιριάζει. Θα περάσετε υπέροχα!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Παρόλο που βρίσκεστε σε ευαίσθητη συναισθηματική κατάσταση, δεν αρνείστε να ακούσετε τα προβλήματα φίλων και να προσφέρετε έναν ώμο να κλάψουν. Όταν η καρδιά σας είναι ανοιχτή, γίνεστε πιο γοητευτικοί και μπορεί να προσελκύσετε το επόμενο ερωτικό σας ενδιαφέρον.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν ψάχνετε σχέση, σήμερα θα πάρετε περισσότερα από όσα ζητήσατε. Οι πιθανότητές σας αυξάνονται αν παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση ή διαδικτυακή συνομιλία. Κάποιο εξαιρετικά ενδιαφέρον άτομο περιμένει να σας γνωρίσει καλύτερα!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μια αλλαγή είναι στην ατμόσφαιρα σήμερα και ευνοεί τη σύνδεση με κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια μερικά έντονα συναισθήματα που θα σας εκπλήξουν. Το καλύτερο είναι να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας. Δεν θέλετε να κάνετε λάθη.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Έχετε πολύ καλή διάθεση σήμερα. Αν έχετε σχέση, οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο. Αφιερώστε χρόνο για να εκφράσετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, κάτι που θα ενισχύσει το δεσμό σας. Αν ψάχνετε σχέση, μπορεί να την βρείτε βοηθώντας κάποιον/α σε μια δύσκολη κατάσταση.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 03/11 Αιγόκερως

Εάν αναζητάτε ερωτικό ταίρι, ίσως τον βρείτε ακούγοντας άλλους και αφιερώνοντας χρόνο για να τους βοηθήσετε. Εάν μπορέσετε, πηγαίνετε σε μια συγκέντρωση. Ενδεχομένως να γνωρίσετε κάποιο άτομο με το οποίο κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η ενέργεια της μέρας ευνοεί την έκφραση των συναισθημάτων σας. Μπορεί να προκύψει μια εγκάρδια συζήτηση με το ταίρι σας, κάτι που είναι μόνο για καλό. Εάν αισθάνεστε πόνο ή πικρία για κάποιο ζήτημα από το παρελθόν, ξεκαθαρίστε τα πράγματα τώρα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Συνήθως αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί, εκτός όταν σας πιάνουν οι ντροπές σας. Σήμερα θα μάθετε να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αφήστε στην άκρη τα συναισθήματα κατωτερότητας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να λάμψει. Αν θέλετε να βρείτε τον έρωτα, πρέπει να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76