Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 04/06 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 04/06 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός
Εάν σήμερα προκύψει κάποιο ανόητο πρόβλημαστην επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σας, προσπαθήστε να το επιλύσετε κατευθείαν – πριν μετατραπεί σε κάτι πιο σοβαρό.

Ωροσκόπιο Ταύρος
Μην αφήνετε τυχόν κρίσεις θυμού ή αλαζονείας να μπουν εμπόδιο στην αληθινή ευτυχία. Κρατήστε υπό έλεγχο την τάση σας να υποκύπτετε σε ανούσια πείσματα με αυτοπειθαρχία.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αντί να περιμένετε τον/την αγαπημένο/η σας να ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία, μοιραστείτε τις με τον περίγυρο σας και αναζητήστε υποστήριξη από τον κοινωνικό σας κύκλο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μην αφήνετε τα πληγωμένα σας συναισθήματα να μπαίνουν εμπόδιο σε μια ειλικρινή συγγνώμη, αν ο αγαπημένος/η σας έχει κάνει ένα μικρό σφάλμα. Συγχωρήστε τους και βρείτε τα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Λέων

Μην απαιτείτε από τον/τη σύντροφό σας να είναι τέλειος/α. Βεβαιωθείτε ότι εκφράζετε με σαφήνεια τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας πριν αρχίζετε να γκρινιάζετε ότι δεν ικανοποιούνται.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Λίγος εγωισμός θα σας πάει πολύ μακριά. Προστατέψτε τα ιδιωτικά σας συμφέροντα, αλλά να θυμάστε ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε ακριβώς αυτό: σύντροφοι.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα μείνετε στα παρασκήνια για να βοηθήσετε τον/την αγαπημένο/η σας να πετύχει κάτι μεγάλο. Μπορείτε κρυφά να συγχαρείτε τον εαυτό σας για την υποστήριξη που τους προσφέρετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν ανάψουν τα αίματα σήμερα, μπορεί να πληγωθείτε συναισθηματικά και οι δύο. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι ένας υπνάκος και μια μέρα ρεπό από τις απαιτήσεις του έξω κόσμου. Προσπαθήστε να τα καταφέρετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εκπλήξτε τον εαυτό σας αναλαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάτι που συνήθως έχετε ρόλο σκηνοθέτη. Βρείτε έναν παιχνιδιάρικο τρόπο και για να ηγηθείτε αλλά και να φανείτε γενναιόδωροι.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Κατά καιρούς όλοι αισθάνονται διχασμένοι ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια τους. Μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο για να εξισορροπήσετε αυτές τις αντικρουόμενες ανάγκες, αρκεί να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει.

tarw-zwdia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Οι μεγάλες ιδέες χρειάζονται μεγάλα σχέδια για να είναι αποτελεσματικές. Συνδυάστε τα ταλέντα σας με τον/τη σύντροφό σας για να ενθουσιάσετε τον κόσμο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα όνειρα μπορεί να είναι παραπλανητικά, οπότε προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα. Ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτά που εσείς και ο/η σύντροφός σας προσφέρετε ο ένας στον άλλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9