Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 05/02 Τετάρτη

erwtikes-27314-ζωδια

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 05/02 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Η ενέργειά σας είναι απεριόριστη, για αυτό βγείτε εκεί έξω και κυκλοφορήστε. Αν το ταίρι σας αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο, θα διασκεδάσετε πολύ.

Διαφορετικά, αφήστε το να τεμπελιάσει. Θα του διηγηθείτε τις νέες σας εμπειρίες αργότερα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο ένας από εσάς μπορεί να έχει αστείρευτη ενέργεια ενώ ο άλλος να κοιμάται όρθιος. Κανείς δε λέει ότι θα πρέπει να λειτουργείτε με τον ίδιο τρόπο. Κάντε ο καθένας τα δικά του και συναντηθείτε αργότερα για να ανταλλάξετε τα νέα σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Κάποιος φίλος ή ακόμη και ένας άγνωστος, μπορεί να έχει μερικές καλές συμβουλές να σας δώσει για τη σχέση σας. Ρωτήστε τι γνωρίζει σχετικά με τον έρωτα και δείξτε ότι είστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις, ακόμη και τις πιο αναπάντεχες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο Καρκίνος

Οι πρώτες αντιδράσεις μπορεί να είναι εύλογες. Μπορεί, όμως να μην αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο μόλις επεξεργαστείτε την κατάσταση και εξελιχθούν τα πράγματα. Μην δώσετε ακόμη στο ταίρι σας την τελική σας απάντηση πριν εξερευνήσετε όλες τις πιθανότητες.

Ωροσκόπιο Λέων

Είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, νέες πληροφορίες και διαφορετικές απόψεις τώρα. Αν υπάρχει κάτι στο οποίο μέχρι τώρα διαφωνούσατε με το ταίρι σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το επανεξετάσετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Προειδοποίηση: Μπορεί να ξύνετε τα νύχια σας για καβγά. Και αν το ταίρι σας είναι ο πιο κοντινός στόχος, να βρεθείτε να τσακώνεστε πριν καλά-καλά το καταλάβετε. Μήπως να βρείτε κάποιον άλλο τρόπο να εκτονώσετε την ενέργεια σας;

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Όταν αναφέρετε τις ανάγκες σας στο ταίρι σας, πρέπει παράλληλα να δίνετε λεπτομερείς εξηγήσεις και για όσα είστε πρόθυμοι να προσφέρετε ως αντάλλαγμα. Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε ένα διάλογο, αντί να του δίνετε διαρκώς τελεσίγραφα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε μια έκπληξη στο ταίρι σας, έτσι χωρίς λόγο; Ακόμη και αν πρόκειται για κάτι μικρό – όπως το να σιδερώσετε τα ρούχα ή να του προσφέρετε ένα λουλούδι – σημαίνει πολλά.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Οι βαρετές δουλειές και οι καθημερινές υποχρεώσεις μπορούν να γίνουν διασκεδαστικές, αν τις κάνετε με θετική διάθεση. Κάντε ένα ευχάριστο διάλειμμα, όπως το να πάτε για έναν γρήγορο καφέ ανάμεσα στα ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σχέση σας θα πρέπει να είναι ένα μέρος όπου τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας, αισθάνεστε ασφαλείς. Αν υπάρχει σε εκκρεμότητα κάποιο ζήτημα, προσπαθήστε να το επιλύσετε το συντομότερο δυνατόν, ώστε να αισθανθείτε και πάλι ηρεμία και σταθερότητα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Υδροχόος

Αν εσείς οι δύο είστε μαζί αρκετό καιρό, έχετε ήδη θέσει κάποια όρια στη σχέση σας. Άρα ξέρετε ότι σε στιγμές σαν αυτή, έχετε ανάγκη από ευελιξία. Αν η σχέση σας είναι καινούργια, θα πρέπει να το εξηγήσετε στο έτερον ήμισυ πριν δημιουργηθούν προβλήματα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν αισθάνεστε σίγουροι για τι συμβαίνει με το ταίρι σας ή σε κάποια πτυχή της σχέσης σας; Γιατί δεν προσπαθείτε να το ξεκαθαρίσετε προληπτικά; Μια ειλικρινής συζήτηση θα βοηθήσει πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76