Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 05/06 Τετάρτη

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 05/06 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Δείξτε ανοικτά την εμπιστοσύνη σας στη μόνιμη παρουσία του συντρόφου σας στη ζωή σας.

Θα πρέπει να αισθανθείτε ασφαλείς για να καταφέρει πραγματικά να εξελιχθεί ελεύθερα η σχέση σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα κακομάθετε τον εαυτό σας με τις αγαπημένες σας μικροαπολαύσεις. Μοιραστείτε την χαρούμενη διάθεσή σας και τους γοητευτικούς σας τρόπους με τον/την αγαπημένο/η σας – και αφήστε όλο τον υπόλοιπο κόσμο να γυρίζει.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ένα απροσδόκητο εμπόδιο στο δρόμο δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σας κάνει να ακινητοποιηθείτε πλήρως. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον/τη σύντροφό σας για να μπορέσετε να κινηθείτε με τη μέγιστη ταχύτητα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα προσφέρετε την αμέριστη προσοχή σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Το αξίζουν ιδιαίτερα τώρα. Σκεφτείτε τι θα τους άρεσε πολύ και κάντε τους έκπληξη.

taro-zodia-76

ωροσκοπιο Λέων

Καλό είναι να αναλαμβάνετε τον έλεγχο στη σχέση σας πότε-πότε, ακόμη και αν έχετε μοιράσει ισότιμα τους ρόλους με τον/τη σύντροφό σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι κάνετε κουμάντο με γνώμονα την καρδιά σας και όχι τον εγωισμό σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Δραστηριοποιηθείτε σε τοπικό επίπεδο ακόμη και αν σκέφτεστε σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκτιμήστε τους εξωτικούς πολιτισμούς και τις ιδέες που πρεσβεύουν εξερευνώντας όσα έχουν να προσφέρουν σε ρομαντικό επίπεδο νέα μέρη και γειτονιές στην περιοχή σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αγνοήστε τις μικροδυσκολίες που προκύπτουν και αφοσιωθείτε στη σχέση σας. Απολαύστε κάθε λεπτομέρεια και επικεντρώστε τις προσπάθειες σας στο να κάνετε το αποψινό βράδυ αξέχαστο για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας.

chartomantia-098

ωροσκοπιο Σκορπιός

Πασχίστε για να είστε ευέλικτοι και όχι πεισματάρηδες. Εκτιμήστε τους τρόπους με τους οποίους εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας διαφέρετε ο ένας από τον άλλον.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Διεκπεραιώστε τα καθημερινά σας καθήκοντα και αφήστε χρόνο αργότερα για διασκέδαση. Προσφερθείτε να κάνετε μια ιδιαίτερη χάρη για τον/την αγαπημένο/η σας – να είστε βέβαιοι ότι θα ανταμειφθείτε γενναιόδωρα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Χαλαρώστε, χαλαρώστε και μετά χαλαρώστε λίγο ακόμη. Κατά προτίμηση χαλαρώστε μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας – χουχουλιάστε στο κρεβάτι και κατεβάστε τα τηλέφωνα.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν θέλετε να κάνετε κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας επικεντρωθείτε πρώτα στον εαυτό σας και όχι στον/στη σύντροφό σας. Μια νέα οπτική στα πρόσφατα γεγονότα θα κάνει μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η περηφάνια που αισθάνεστε για κάποιο πρόσφατο επίτευγμά σας σας έχει κάνει να πετάτε στα σύννεφα. Κουρνιάστε στην αγκαλιά του/της αγαπημένου/ης σας και γιορτάστε το παρέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw