Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 05/08 Δευτέρα

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 05/08 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Μετά από μια αγχωτική μέρα, το μόνο που θέλετε είναι λίγη παρηγοριά.

Πριν ανοίξετε το ψυγείο και πέσετε με τα μούτρα στο παγωτό, συζητήστε τα γεγονότα της σημερινής μέρας με τον/την αγαπημένο/η σας. Και στη συνέχεια πάρτε δύο κουταλάκια και απολαύστε το γλυκό σας παρέα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Όλα φαίνεται ότι πηγαίνουν τέλεια στη σχέση σας. Μοιραστείτε την ευτυχία και την ικανοποίηση σας με τον/τη σύντροφό σας. Πάντα τους ευχαριστεί να τους λέτε πόσο ευτυχισμένοι είστε μαζί τους.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είναι εύκολο να ξοδεύετε πολλά χρήματα όταν βγαίνετε έξω με τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά σήμερα καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τα οικονομικά σας. Καθίστε μαζί και σκεφτείτε τρόπους για να διασκεδάσετε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Τις επόμενες μέρες όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε! Ο/Η σύντροφος σας ξέρει πόσο ξεχωριστοί είστε – τώρα μπορείτε να το δείξετε και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ωροσκόπιο Λέων

Μήπως σήμερα αισθάνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι; Τις επόμενες μέρες η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι πιο έντονη από ότι συνήθως. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι θα έχετε ανάγκη να σας δείξουν αγάπη και τρυφερότητα μέχρι να επανέλθετε στα κανονικά σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η θετική ενέργεια του/της αγαπημένου/ης σας είναι μεταδοτική. Όταν εκείνοι είναι χαρούμενοι δεν μπορείτε παρά να είστε κι εσείς. Μπροστά σας έχετε πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μην αφήσετε μια μικρή αναποδιά να σας ρίξει την διάθεση. Η σχέση σας είναι δυνατή και μπορεί να αντέξει τις δυσκολίες. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να μάθετε κάτι, και πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Για τις επόμενες μέρες προσπαθήστε να προγραμματίζετε λιγότερο και να αφήνεστε περισσότερο. Αν ο/η σύντροφός σας προτείνει μια εκδρομή της τελευταίας στιγμής, δείξτε τον ενθουσιασμό σας! Δε χρειάζεται να έχετε διαρκώς τον έλεγχο για τα πάντα!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα τα επίπεδα της ενέργειας σας δεν συγχρονίζονται με αυτά του/της συντρόφου σας, οπότε αξιοποιήστε τη μέρα για να ασχοληθείτε με τις δουλειές σας. Μπορείτε να διεκπεραιώσετε πολλά πράγματα ενώ εκείνοι χαλαρώνουν. Μέχρι αύριο θα έχετε ξαναβρεί τους ρυθμούς σας.

taro-6-9

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δεν σας αρέσει όταν ο/η σύντροφός σας συμπεριφέρεται περίεργα αλλά προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά. Και οι δύο έχετε τα δικά σας και είναι λογικό να μην εναρμονίζονται πάντα οι διαθέσεις σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μην αφήνετε μια μικρή διαφωνία να μετατραπεί σε έναν μεγάλο καβγά. Ακούστε όσα έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας και στη συνέχεια πείτε τους πως αισθάνεστε. Ίσως είναι καλύτερα να υποχωρήσετε αυτή τη φορά για να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη έρωτα και πάθος. Ο/Η σύντροφός σας θα σας εκπλήξει με μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία και θα θυμηθείτε για άλλη μια φορά πόσο τυχεροί είστε που τους έχετε στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia