Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 05/11 Πέμπτη

zodia-9874

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 05/11 Πέμπτη

ωροσκοπιο 05/11 Κριός

Σκέφτεστε με το ταίρι σας να μετακομίσετε σε νέο σπίτι, να αγοράσετε, να πουλήσετε αυτό που μένετε; Οργανώστε τα βήματά σας, κάντε σχέδια.

Να είστε βέβαιοι πως ό,τι αποφασίσετε τώρα θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τα βρίσκετε όλα υπερβολικά σήμερα. Δεν είναι ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα ερωτικά σας, απλά δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε το πάθος και την ένταση που τα συνοδεύουν. Εάν αναζητάτε σχέση, θα συμβεί κάτι που θα σας πάρει τα μυαλά. Να είστε προετοιμασμένοι!

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αισθάνεστε την ανάγκη να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο σήμερα. Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή είναι πολύ έντονα και δεν θα θέλατε να χάσετε κάτι που προμηνύει ένα υπέροχο βράδυ. Εάν έχετε βάλει στο μάτι κάποιον/α ξεχωριστό/ή, κάντε τώρα την κίνησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ωροσκοπιο 05/11 Καρκίνος

Σκέφτεστε την αγάπη ως περιπέτεια, οπότε μην εκπλαγείτε αν η ερωτική σας ζωή αρχίζει να παίρνει συναρπαστική τροπή. Εσείς και το ταίρι σας αισθάνεστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε μια πρόκληση: Να κάνετε κάτι μαζί που θα ενισχύσει την ποιότητα της ζωής και της σχέσης σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Προχωρήστε! Ξεπεράστε τα εμπόδια στη σχέση σας. Εάν με το ταίρι σας πιστεύετε ότι αξίζει να συνεχίσετε, μπορεί να απαιτούνται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Με αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Επιθυμείτε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να ερευνήσετε τις δυνατότητες μιας νέας σχέσης; Η μέρα σας προσφέρει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο ανθρώπων. Με κάποιον από αυτούς θα ταιριάξετε πραγματικά.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σταματήστε να αναπολείτε το παρελθόν και αισθανθείτε ευγνώμονες για όσα έχετε τώρα στην ζωή σας. Στη συνέχεια σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε με το μέλλον σας. Μια φάση ζωής έχει τελειώσει και είναι ώρα να προχωρήσετε παρακάτω. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να ξεκινήσετε ξανά. Έχετε πολλά να δώσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ορισμένους τομείς, ειδικά την ερωτική σας ζωή. Αναζητάτε την περιπέτεια – όχι με την έννοια ενός συναρπαστικού ταξιδιού αλλά με την μεταφυσική. Προσεγγίζετε τις σχέσεις σας με διαφορετική οπτική, νιώθετε σαν να ανοίγεται μπροστά σας ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η ενέργεια της μέρας θα βοηθήσει να αλλάξετε κάτι στην σχέση σας, που σας ενοχλεί και πλέον δεν μπορείτε να ανεχτείτε. Θα ήταν καλό να το συζητήσετε με το ταίρι σας ή να ζητήσετε συμβουλές από έναν επαγγελματία για να το αντιμετωπίσετε. Το να παραδεχτείτε ότι έχετε πρόβλημα είναι το πρώτο βήμα για να το επιλύσετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δεν υπάρχει καλύτερη μέρα από την σημερινή για να κάνετε κάποιες αλλαγές… Και η αλλαγή είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορούν όλοι να είναι σίγουροι. Αρκετό καιρό αμφιταλαντεύεστε για μια καινούργια σχέση, επιτέλους θα αποφασίσετε να κάνετε το αποφασιστικό βήμα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 05/11 Υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να ισορροπείτε στην άκρη ενός γκρεμού. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση στην σχέση σας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να αλλάξετε το κλίμα πριν βγουν τα πράγματα εκτός ελέγχου.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας φέρνει στο φως μια ιδέα, που παλαιότερα συζητήσατε με το ταίρι σας. Μπορεί να αφορά μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο ζωής σας. Αρχίστε να το σκέφτεστε σοβαρά και να σχεδιάζετε τα βήματα για την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988