Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 06/06 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 06/06 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Αν κάποιο ζήτημα χρίζει περισσότερης συζήτησης ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αναφέρετε και να αναζητήσετε λύσεις.

Μιλήστε πριν κάνετε ο,τιδήποτε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα σέξι αλλά δε χρειάζεται να κάνετε υπερβολές. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε Δον Ζουάν και μοιραίες γυναίκες.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Συμβαίνουν πολλά στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό και φαίνεται ότι έχετε ξεμείνει από ξεκάθαρες απαντήσεις. Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να αναλάβει τον έλεγχο ενώ εσείς μένετε στην άκρη για λίγο.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αν έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα στη ζωή σας, ζητήστε την υποστήριξη του/της αγαπημένου/ης σας τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο – έτσι θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε περισσότερα πράγματα.

zwdia-zodia-33

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα θα έχετε την τάση να επιδεικνύετε τη σχέση σας σε αυτούς που δεν έχουν σταθεί τόσο τυχεροί στη ζωή τους. Βεβαιωθείτε εκ των προτέρων ότι ο/η σύντροφος σας δεν έχει πρόβλημα με αυτό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μια αλλαγή καριέρας ή μια αναστάτωση στην εργασία σας μπορεί να σας κάνει να επαναξιολογήσετε όλη σας τη ζωή. Βασιστείτε στον/στη σύντροφό σας για να κρατηθείτε στο σωστό δρόμο.

ωροσκοπιο Ζυγός

Η στοργή και η τρυφερότητα πάνε μαζί με τα ενδιαφέροντα μυαλά. Ανανεώστε το ενδιαφέρον σας για τον/την αγαπημένο/η σας με μια μεγάλη συζήτηση.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάτι απρόσμενο στη δουλειά σας μπορεί να οδηγήσει σε αναπάντεχα αποτελέσματα. Μοιραστείτε την έκπληξή σας με τον/τη σύντροφό σας και ζητήστε τη συμβουλή του/της.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Θέλετε να βοηθήσετε τον/τη σύντροφό σας, αλλά ίσως να θέλουν να μείνουν μόνοι προς το παρόν. Μην το πάρετε προσωπικά. Έχουν την ανάγκη να είναι ανεξάρτητοι – θα έπρεπε να αισθάνεστε υπερήφανοι.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ομολογήστε τη μυστική έκπληξη που έχετε ετοιμάσει στον/στην αγαπημένο/η σας. Η ειλικρίνεια θα καθαρίσει τη συνείδησή σας.

zodia-astra-tarot

ωροσκοπιο Υδροχόος

Βάλτε τη δημιουργικότητά σας να δουλέψει για χάρη της σχέσης σας. Ένα καινούργιο θέμα ή μια νέα δραστηριότητα θα αναζωογονήσει την πνευματική σας σύνδεση με τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η οικειότητα μπορεί να σας καταβάλλει αν κάνετε υπερβολές. Κάντε ένα βήμα πίσω, γλείψτε τις συναισθηματικές σας πληγές και προφυλάξτε την ιδιωτικότητά σας πριν προχωρήσετε παρακάτω.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia