Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 06/07 Δευτέρα

g-spot-zwdio

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 06/07 Δευτέρα

ωροσκοπιο 06/07 Κριός

Σήμερα μαίνεται μια μάχη ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας.

Η λογική σας λέει να προχωρήσετε με έναν τρόπο και να δεσμευτείτε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ενώ η καρδιά σας λέει κάτι άλλο. Μόνο η καρδιά μπορεί να σας πει την αλήθεια.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τίποτα με τη σημερινή ενέργεια. Εάν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, το ταίρι σας μπορεί να εμφανίσει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ή να βρει μια ιδέα που δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα του. Ίσως αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να μην πέσετε σε ρουτίνα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό επιφέρει ένα ισχυρό κύμα λογικής στη σχέση σας. Εάν και οι δύο προσπαθούσατε καιρό να κάνετε πρόοδο σε ένα κοινό εγχείρημα αλλά δεν τα καταφέρνατε, όλα θα αλλάξουν. Μια ιδέα που φαίνεται εντελώς προφανής θα δώσει τη λύση. Γιορτάστε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από μια ισχυρή έλξη ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο άτομο, που έχετε ήδη αποφασίσει να μείνετε χώρια. Όσο και αν θέλετε να μην χάσετε τον έλεγχο και να ερωτευτείτε, ίσως δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς.

Ωροσκόπιο Λέων

Η σημερινή ενέργεια θα δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα βράδυ που θα σας μείνει αξέχαστο. Εάν βγείτε ραντεβού θα διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως. Εάν είστε αδέσμευτοι, να περιμένετε ότι ο έρωτας θα ξεπροβάλλει από τα πιο απίθανα μέρη.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μην αφήνετε τη ρουτίνα να σας εμποδίσει να κάνετε κάτι αυθόρμητο για μία φορά. Το πλανητικό σκηνικό παρεμβαίνει στις καθημερινές σας συνήθειες, ώστε να σας προσφέρει ένα δώρο αγάπης. Αν έχετε τη διαίσθηση να πάτε κάπου ή να κάνετε κάτι διαφορετικό, μην καθυστερείτε. Υπάρχει λόγος!

zwdia-66

ωροσκοπιο 06/07 Ζυγός

Σε γενικές γραμμές δεν σας αρέσει να εξετάζετε υπερβολικά τα πράγματα. Ένα ελάττωμα μπορεί να καταστρέψει μια φαινομενικά τέλεια κατάσταση. Ωστόσο, η μέρα μπορεί να σας κάνει να έχετε δεύτερεςσκέψεις για την τωρινή σας σχέση. Αν παρατηρείτε προβλήματα, δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να τα καλύψετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η μέρα μπορεί να προκαλεί τις υποψίες σας, αλλά ίσως να μην έχετε αποδείξεις για να υποστηρίξετε τις αυξανόμενες ανησυχίες σας. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει πραγματικά να κάνετεμια ειλικρινή συζήτηση γιατί αλλιώς δεν θα επιλυθεί τίποτα.  Τουλάχιστον όταν ξέρετε όλα τα γεγονότα θα μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

κρυσταλλομαντεία

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Έτσι και οι σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια και ισχυρή αίσθηση δέσμευσης. Εάν τον τελευταίο καιρό οι σκέψεις σας έχουν απομακρυνθεί από τον/την σύντροφό σας και εστιάζετε σε κάποιο άλλο άτομο, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε γιατί συμβαίνει αυτό. Αντιμετωπίστε με θάρρος τα συναισθήματά σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ανησυχείτε ολοένα και περισσότερο για την σχέση σας. Οι σκέψεις σας πετούν και προκαλούν σκηνές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω και διαπιστώσετε ότι με αυτές τις ανοησίες μπορεί να βλάψετε σχέση σας, είναι μια καλή αρχή.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μπορείτε να φαντάζεστε ό,τι θέλετε για μια συγκεκριμένη σχέση. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την πραγματικότητα για ό,τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ σας. Η μέρα σας ενθαρρύνει να μην φαντάζεστε πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα, να τα αντιμετωπίσετε όπως είναι.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Η συζήτηση μπορεί να μην εξελιχθεί όπως την είχατε πλάσει στην φαντασία σας αλλά είναι μια αρχή. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε ότι έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, συνεχίστε. Θα του κεντρίσετε το ενδιαφέρον και θα θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76