Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 06/08 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 06/08 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Πείτε στον/στη σύντροφό σας τι θα σας έκανε χαρούμενους σήμερα.

Μπορεί να μην μπορούν να μαντέψουν τι σκέφτεστε… Αλλά αν τους πείτε τι έχετε στο μυαλό σας, θα ανταποκριθούν ανάλογα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μετά από μια αγχωτική μέρα, θέλετε να μοιραστείτε τα νέα σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Μήπως με δείπνο στο κρεβάτι και μια καλή ταινία; Αγκαλιαστείτε και προσπαθήστε να αποφορτιστείτε από την ένταση της μέρας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Δεν είναι κακό να συμπεριφέρεστεεγωιστικά μερικές φορές, απλά βεβαιωθείτε ότι θα αφήνετε κάπου – κάπου και τον/τη σύντροφό σας να παίρνει τις αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα θα προβληματιστείτε σχετικά με το τι συμβαίνει με τον/τη σύντροφό σας και το χειρότερο είναι ότι δεν σας μιλάνε. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας και στα σημάδια που σας δίνουν και θα τα καταφέρετε μια χαρά.

Ωροσκόπιο Λέων

Παρά τις καλές σας προθέσεις μπορεί σήμερα να βρεθείτε να τσακώνεστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην πείτε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ο/Η σύντροφός σας σήμερα μπορεί να κάνει την ανατροπή, αλλάζοντας τελευταία στιγμή τα σχέδιά σας. Δείξτε τους ότι ξέρετε να παίζετε ομαδικά. Συμμετέχετε στα νέα σχέδια χωρίς να το κάνετε θέμα.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα προσκαλέστε το αγαπημένο σας ζευγάρι φίλων για ένα δείπνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Ένα χαλαρό βράδυ είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τα νέα των φίλων σας και να αποβάλλετε την ένταση της μέρας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ενθαρρύνετε τον/τη σύντροφό σας να αποφασίσει τι θα κάνετε μαζί σήμερα. Αν συνήθως είστε εσείς αυτοί που παίρνετε τις αποφάσεις, θα είναι δύσκολο να παραδώσετε τον έλεγχο. Δοκιμάστε το όπως και να έχει – θα νιώσετε απελευθερωμένοι.

zwdia-zvdia-alex

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα μπορεί να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για το αν είστε στο σωστό δρόμο. Εμπιστευτείτε αυτό που σας λέει το ένστικτό σας. Αν όλα πάνε καλά στη ζωή και τη σχέση σας, σημαίνει ότι κάτι κάνετε καλά.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αν ο/η σύντροφός σας θέλει να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο σήμερα, προχωρήστε και δώστε του μια ευκαιρία. Το να είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε είναι μεγάλο προσόν και σίγουρα θα βοηθήσει την ερωτική σας ζωή να παραμείνει συναρπαστική.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν το φορτωμένο πρόγραμμά σας σάς έχει κάνει να παραμελήσετε τα οικιακά σας καθήκοντα, πάρτε λίγο χρόνο σήμερα για να τα τακτοποιήσετε. Θα μπορέσετε να χαλαρώσετε καλύτερα με τον/την αγαπημένο/η σας όταν θα φτιάξετε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που είπατε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσα πολλά σημαίνει για εσάς, ήρθε ο καιρός αυτό να αλλάξει. Ακόμη και αν ξέρουν πόσο τους νοιάζεστε, δεν βλάπτει να το ακούνε από το στόμα σας πότε – πότε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA