Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 06/11 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 06/11 Παρασκευή

ωροσκοπιο 06/11 Κριός

Έχετε την τάση να κολλάτε στη ρουτίνα, κάτι που συχνά είναι πρόβλημα όταν θέλετε να προχωρήσετε και να κάνετε κάτι διαφορετικό.

Εξετάστε μερικές διαφορετικές επιλογές για να ασκήσετε τη φαντασία σας. Αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε πώς θα μπορούσαν να λειτουργήσουν.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε την επιθυμία να εξερευνήσετε νέους τομείς στη σχέση σας. Έχετε συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς και δυσκολεύεστε να σκεφτείτε οποιονδήποτε άλλο για να είστε με το ταίρι σας. Επεκτείνετε τη σκέψη σας και αρχίστε να εξετάζετε την πιθανότητα μιας νέας κατεύθυνσης.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι 

Η ζωή είναι μια διαδικασία συνεχούς αλλαγής. Τίποτα δεν μπορεί να παραμείνει το ίδιο. Επιτρέψτε στα κοντινά σας πρόσωπα να μεγαλώσουν και να εξελιχθούν. Σκεφτείτε εάν εσείς και το ταίρι σας απολαμβάνετε μια τέτοια διαδικασία συνεχούς και θετικής ανάπτυξης.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ωροσκοπιο 06/11 Καρκίνος

Υπάρχει μια αίσθηση περιπέτειας στην ατμόσφαιρα. Αν ψάχνετε για κάτι να σας εξιτάρει, είναι καλή ιδέα να συνεργαστείτε με ανθρώπων που έχουν ίδιους στόχους με εσάς. Έτσι θα προσελκύσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Ωροσκόπιο Λέων

Η ατμόσφαιρα της ημέρας ενθαρρύνει την ανάπτυξη – αλλά και την αίσθηση να αφήσετε το παρελθόν και να τολμήσετε ένα νέο και πιο λαμπρό μέλλον. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να υιοθετήσετε μια νέα κατεύθυνση: Να αποφασίσετε τι θα θέλατε να κάνετε με τη ζωή σας, τι είδους σχέσεις θα θέλατε να απολαύσετε στο εξής.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ξεπεράσετε τα όριά σας: Μια επιλογή που έχετε μπροστά σας, είναι τόσο συναρπαστική που απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Ένα άτομο που μπορεί να είναι και στενός φίλος, μπορεί να αποκαλύψει συναισθήματα για εσάς και να σας συγκλονίσει.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Έχετε την παρόρμηση να θέσετε πιο πνευματικές βάσεις στις σχέσεις σας. Έχετε κουραστεί να επιλέγετε ακατάλληλα ταίρια. Ψάχνετε κάποιο άτομο που να είναι σύντροφος σε ψυχικό, πνευματικό και φυσικό επίπεδο. Αλλάξτε τους κύκλους στους οποίους κινείστε και θα πάρετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι έντονη σήμερα και κάποια περιστατικά από το παρελθόν μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπετε τα γεγονότα. Τα άτομα που συναντάτε ενδιαφέρονται να μιλήσουν για τον εαυτό τους, για το παρελθόν και για τις ερωτικές τους ιστορίες.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει μια νέα και πολύ διαφορετική πορεία προς τα εμπρός, νωρίτερα από όσα νομίζατε. Αυτά είναι καλά νέα, αν και μπορεί να ανησυχείτε για το πώς θα επηρεαστεί η σχέση σας. Βγάλτε τις απαισιόδοξες σκέψεις από το μυαλό σας και αφήστε το θαύμα να ξεδιπλωθεί. Στη συνέχεια, κάντε το πρώτο βήμα προς τα εμπρός.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα έχετε ισχυρή διαίσθηση για τη σχέση σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες από όσες είχατε σκεφτεί. Τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε σε όλα τα καλά και θετικά, ώστε να αρχίσετε να χτίζετε το μέλλον που τόσο λαχταράτε και οι δύο.

zodia-zvdia-75

ωροσκοπιο 06/11 Υδροχόος

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Αισθάνεστε αισιόδοξοι, προσανατολισμένοι στη δημιουργία ενός ιδανικού μέλλοντος για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια στροφή στη σκέψη σας, να σταματήσετε να αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα σχέσης ως εμπόδιο. Δείτε το ως ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο. Πρέπει να έχετε περισσότερη πίστη στις ικανότητές σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η μέρα φέρνει μαζί της τη δυνατότητα ενός νέου είδους σχέσης. Μπορεί να έχετε περάσει αρκετό καιρό γυρνώντας εδώ κι εκεί και πλέον αποζητάτε την σταθερότητα.  Ωστόσο, δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με κάποιο κατώτερο άτομο. Αναπτύξτε το δίκτυο των γνωριμιών σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76