Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 07/06 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 07/06 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Διώξτε κάθε ίχνος ζήλειας για τον/τη σύντροφό σας και δείξτε τους με κάθε τρόπο πόσο τους εμπιστεύεστε.

Ξεκινήστε κρατώντας το χέρι τους στο δρόμο – ποιος ξέρει πού μπορεί να οδηγηθούν τα πράγματα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ήρθε η ώρα για την επόμενη ρομαντική σας περιπέτεια. Εκπληρώστε τις επιθυμίες σας κάνοντας συναρπαστικά σχέδια ή οργανώνοντας μια αυθόρμητη απόδραση με τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η επικοινωνία είναι ένα από τα κλειδιά της ευτυχίας στη σχέση σας. Μη συμφωνείτε απερίσκεπτα με ο,τιδήποτε προτείνει ο/η σύντροφός σας – υπερασπιστείτε τις απόψεις σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Βρείτε νέους τρόπους για να εκπληρώσετε τους στόχους σας στη σχέση σας. Αφήστε τον/τη σύντροφό σας να ασχοληθεί με τις πρακτικές λεπτομέρειες του σχεδίου ενώ εσείς βάζετε τη φαντασία σας να δουλέψει.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Λέων

Δε χρειάζεται να ψάχνετε διαρκώς για νέες περιπέτειες. Απολαύστε τις συνήθειες που έχετε εδραιώσει με τον/την αγαπημένο/η σας και γελάστε με τις όμορφες αναμνήσεις.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Υιοθετήστε μια πιο τολμηρή στάση στη ζωή σας. Βρείτε τον τρόπο να αντιμετωπίσετε τις συγκεχυμένες καταστάσεις με μια ευθεία αντιμετώπιση και ένα γλυκό χαμόγελο.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αφήστε για λίγο τις φαντασιώσεις και παραμείνετε προσγειωμένοι στο έδαφος. Με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του/της συντρόφου σας θα καταφέρετε να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η ευθεία δεν είναι πάντα ο συντομότερος δρόμος για να φτάσετε κάπου. Βρείτε έναν διακριτικό αλλά αποτελεσματικό τρόπο για να επικοινωνήστε τις μελλοντικές σας ανάγκες στον/στη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν έχετε στο μυαλό σας το καλό του/της συντρόφου σας, θα υπάρχει πάντα μια αίσθηση ελευθερία σας στη σχέση σας. Μην καθηλώνετε ο ένας τον άλλον στο έδαφος όταν μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα για να βρείτε κάτι ιδιαίτερο να κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Είτε πρόκειται για ένα ραντεβού για σινεμά ή δείπνο σε ένα πολυτελές εστιατόριο, θα καταφέρετε και πάλι να θυμηθείτε τους λόγους για τους οποίους ερωτευτήκατε ο ένας τον άλλον.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Βρείτε παρηγοριά στην αγκαλιά του/της αγαπημένου/ης σας. Το μέλλον σας επιφυλάσσει μεγάλες αλλαγές. Μέσα στην αναμπουμπούλα προσπαθήστε να μη χάνετε από τα μάτια σας αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα ο έρωτας είναι πιο σημαντικός από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε κάθε λεπτό του ελεύθερου χρόνου σας για να το περάσετε ο ένας με τον άλλον – κάνοντας έρωτα όχι πόλεμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love