Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 07/08 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-17-4-14n

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 07/08 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Με ένα παιχνιδιάρικο e-mail θα δείξετε στον/στην αγαπημένο/η σας σήμερα τι τους ετοιμάζετε για το βράδυ. Δώστε τους μερικά στοιχεία ή κάντε τους έκπληξη.

Όπως και να έχει, η ενέργειά σας είναι ανεξάντλητη σήμερα, οπότε αξιοποιήστε την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε πόσο έχετε προχωρήσει στη σχέση σας. Με το να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μην φοβάστε να εκφράσετε τις απόψεις σας στον/στην αγαπημένο/η σας, ακόμη και αν δεν συμφωνούν μαζί σας. Και οι δύο έχετε συγκεκριμένες πεποιθήσεις αλλά μπορείτε να μάθετε ο ένας από τον άλλον και παράλληλα να μείνετε πιστοί στις απόψεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Μια μεγάλη επιτυχία αξίζει τον ανάλογο εορτασμό! Οργανώστε ένα πάρτι με όλους σας τους φίλους ή κάντε κάτι ξεχωριστό μόνο για τους δυο σας. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αξίζετε κάτι ξεχωριστό απόψε.

Ωροσκόπιο Λέων

Λατρεύετε να είστε το επίκεντρο της προσοχής – μερικές φορές παραπάνω από όσο πρέπει. Σήμερα κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε τους προβολείς να πέσουν στον/στη σύντροφό σας. Το να είστε υποστηρικτικοί είναι εξαιρετικά σημαντικό σε μια σχέση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό είστε εξαιρετικά δημοφιλείς! Δεν φτάνουν οι μέρες της εβδομάδας για να ανταποκριθείτε σε όλες τις προσκλήσεις που λαμβάνετε. Επιλέξτε τις καλύτερες και φροντίστε να αφήσετε τουλάχιστον ένα βράδυ ελεύθερο για ένα τρυφερό τετ-α-τετ με τον/την αγαπημένο/η σας.

xartomanteia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μην αφήνετε μερικές μικρές αναποδιές να σας ρίξουν. Εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε σε καλό δρόμο για να επιτύχετε τους στόχους σας. Στο μακρινό μέλλον δεν θα θυμάστε καν τα εμπόδια αυτά. Συνεχίστε να κρατάτε το βλέμμα σας στραμμένο προς το μέλλον.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεστε στη δουλειά σας και το αφεντικό σας έχει υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς. Αν σήμερα πρέπει να δουλέψετε παραπάνω για να διεκπεραιώσετε μερικά πράγματα, ενημερώστε τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να θέλουν να σας συναντήσουν μετά για ένα ποτό.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τυχεροί! Όλα τα σχέδια που έχετε κάνει, έχουν αρχίσει να ευδοκιμούν. Αυτή είναι η απαρχή μιας πολύ καλής περιόδου για τη σχέση σας. Ανυπομονείτε για τις καλές στιγμές που θα έρθουν.

tarw-zwdia

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Η συνολική αίσθηση της σημερινής μέρας δεν είναι πολύ καλή, οπότε θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να τη βελτιώσετε. Απολαύστε τον καφέ σας στο αγαπημένο σας μέρος το πρωί και κάντε σχέδια για το πού θα πάτε για δείπνο με τον/την αγαπημένο/η σας το βράδυ.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μην μπλεχτείτε σε παιχνίδια εξουσίας με τον/τη σύντροφό σας σήμερα. Αν πράγματι πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, πάει καλά… Αλλά μην τσακώνεστε μόνο και μόνο για να βγείτε από πάνω. Υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι για να περάσετε την ώρα σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν ο/η σύντροφός σας σάς πει σήμερα ότι δεν θέλει να συζητήσει κάτι, σεβαστείτε το και μην τους πιέζετε. Όταν θα αισθανθούν έτοιμοι θα σας το πουν, αλλά προς το παρόν αφήστε τους ήσυχους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love