Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/01 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/01 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Κατά το παρελθόν, κάθε φορά που δοκιμάσατε κάτι συμβατικό απογοητευτήκατε.

Οπότε τώρα απαιτείτε από την τωρινή σας σχέση οτιδήποτε πέρα από το δοκιμασμένο. Σας αρέσει η έξαψη και ο ενθουσιασμός που έχετε όταν δοκιμάζετε κάτι καινούργιο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Όλα αυτά τα χρόνια πιστεύατε ότι είστε ένα απλά χαριτωμένο άτομο, όταν στην πραγματικότητα είστε ένα απίστευτα σέξι άτομο. Το ταίρι σας χαίρεται που σας βλέπει να ανακαλύπτετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Κι εσείς είστε το ίδιο ενθουσιασμένοι.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Κινηθείτε προσεκτικά τώρα, ειδικά σε ό,τι αφορά τα ευαίσθητα συναισθήματα του/της συντρόφου σας. Παρόλο που συνήθως απολαμβάνει το χιούμορ σας, σήμερα μπορεί να παρερμηνευτεί σαν σαρκασμός ή κοροϊδία. Η λέξη-κλειδί σήμερα είναι η ευγένεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ωροσκοπιο Καρκίνος

Το αντικείμενο του πόθου σας κάποιες φορές μπορεί να γίνει μυστηριώδες. Αντί να δημιουργείτε θέμα εκεί που δεν υπάρχει, να είστε ευγνώμονες. Σκεφτείτε πόσο βαρετή θα ήταν η σχέση σας αν ξέρετε τα πάντα ο ένας για τον άλλον.

Ωροσκόπιο Λέων

Το ταίρι σας αισθάνεται ότι έχει δίκιο και προτίθεται να κάνει τα πάντα για να το υπερασπιστεί. Σε γενικές γραμμές θαυμάζετε το πείσμα του – αλλά τώρα σας κάνει να θέλετε να αμυνθείτε. Ίσως θα πρέπει να υποχωρήσετε, αν θέλετε να διατηρήσετε την ηρεμία στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Δεν χρειάζεται όλα να γίνονται για κάποιο σκοπό. Έχετε βάλει τόσους στόχους τις τελευταίες μέρες, που σχεδόν έχετε ξεχάσει πώς να διασκεδάζετε σε αυτή τη σχέση. Κρατήστε χαμηλά τις προσδοκίες σας. Θα περάσετε πιο καλά.

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι ευτυχισμένες εξελίξεις στη σχέση σας, οδηγούν σε μεγαλύτερη ικανοποίηση και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε δημόσια αναγνώριση για κάποια καλή πράξη που κάνατε πρόσφατα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Νιώθετε ότι πρέπει να ξέρετε όλες τις σωστές απαντήσεις σε αυτή τη σχέση. Αλλά αυτό είναι μια απλή ψευδαίσθηση, από την οποία θα πρέπει να απαλλαγείτε τα συντομότερο δυνατόν. Δεν σας βοηθάει σε τίποτα να πιέζεστε συναισθηματικά και πνευματικά, για αυτό χαλαρώστε τους ρυθμούς σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Θέλετε να πιέσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας, αλλά αυτό δεν είναι η απάντηση τώρα. Η αγάπη είναι το καλύτερο φάρμακο για την πληγωμένη σας ψυχή. Πείτε στο ταίρι σας ότι θα σας έκανε καλό λίγη παραπάνω στοργή και τρυφερότητα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το να είστε υποστηρικτικοί προς το ταίρι σας, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνείτε με οτιδήποτε λέει. Το να λέτε την άποψή σας με ειλικρίνεια, ευγένεια και καλές προθέσεις, είναι ακόμη πιο πολύτιμη συνεισφορά στη σχέση σας.

chartomantia-098

ωροσκοπιο Υδροχόος

Αν κάτι δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε σε αυτή τη σχέση, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε το πλαίσιο αναφοράς σας. Ίσως θα πρέπει να έρθετε πιο κοντά. Ή να απομακρυνθείτε. Ή απλά να χρειάζεστε μια αλλαγή περιβάλλοντος.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια, αλλά το ταίρι σας μπορεί να αισθάνεται ότι κάποιες φορές του κάνετε κήρυγμα. Μήπως προσπαθείτε διαρκώς να του μεταφέρετε τις προσωπικές σας πεποιθήσεις; Αν ναι, δείτε σε ποια σημεία γίνεστε πιεστικοί και υποχωρήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia