Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/06 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/06 Σάββατο

ωροσκοπιο Κριός
Μπροστά σας έχετε μια ήρεμη, χαλαρωτική μέρα. Φάτε πρωινό με τον/την αγαπημένο/η σας, πιείτε κάτι ζεστό και στη συνέχεια χαλαρώστε μαζί τους κάνοντας ευχάριστες σκέψεις μέχρι να δύσει ο ήλιος.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εκπλήξτε τον εαυτό σας – και τον/την αγαπημένο/η σας – με τα υψηλά επίπεδα ενέργειας σας. Μια πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα που θα ήταν ιδανική για εσάς σήμερα είναι να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια. Θα συζητήσετε, θα γελάσετε και θα μάθετε καινούργια πράγματα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αναλάβετε δράση – έστω και μόνο στο μυαλό σας. Συζητήστε τους κοινούς σας στόχους με τον/την αγαπημένο/η σας και ξεκινήστε άμεσα κάποιο έργο με τον σωστό τρόπο.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Βγείτε από αυτή τη συνεσταλμένη διάθεση που είχατε υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό και μπέρδευε τον/τη σύντροφό σας. Ελάτε σε επαφή με τη ζωντάνια που κρύβεται μέσα σας – βάλτε δυνατά τη μουσική και χορέψτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Λέων

Ένα κοινωνικό γεγονός σήμερα είναι το εισιτήριο για να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Απολαύστε το ρόλο του/της οικοδεσπότη/οικοδέσποινας και γοητεύστε τον κόσμο γύρω σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Παίρνοντας μια γρήγορη απόφαση που αφορά τη σχέση σας μπορεί να παραλείψετε μερικές σημαντικές λεπτομέρειες. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και συζητήστε εκτενώς τα πράγματα με τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Απολαύστε την ηρεμία σας και χαλαρώστε στο τέλος της ημέρας με τον/την αγαπημένο/η σας. Βρείτε μια νέα δραστηριότητα για να κάνετε μαζί.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα αποσπάστε τις σκέψεις σας από τα οικονομικά σας και απολαύστε το βράδυ σας με τον/τη σύντροφό σας. Ασχοληθείτε με τη σχέση σας πρώτα – τα οικονομικά θέματα μπορούν να περιμένουν.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν λογοφέρετε με τον/τη σύντροφό σας για κάτι σημαντικό, μην περιμένετε να κερδίσετε μόνο με το χαμόγελό σας. Ο/Η σύντροφός σας έχει μερικές σοφές συμβουλές εάν απλά κόψετε ταχύτητα και τους ακούσετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Επικοινωνήστε ανοιχτά χωρίς να γίνεστε σκληροί. Αν βιώνετε μια απογοήτευση, μην την αφήνετε να σας πάρει από κάτω – συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας.

zodia-astra-tarot

ωροσκοπιο Υδροχόος

Μετά από μια ταραχή στα οικογενειακά σας θέματα, ήρθε η ώρα να απολαύσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Απενεργοποιήστε τα τηλέφωνα και τραβήξτε τις κουρτίνες –ο χρόνος είναι μόνο για εσάς.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα ισορροπήστε την τόλμη με την προφύλαξη. Βρείτε μια δημιουργική διέξοδο για να διοχετεύσετε την ενέργειά σας και μοιραστείτε την με τον/τη σύντροφό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9