Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/08 Πέμπτη

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/08 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Ο/Η σύντροφός σας είναι πάντα γενναιόδωρος/η μαζί σας. Σήμερα αντιστρέψτε τους ρόλους και προσφέρετε εσείς κάτι σε αυτούς.

Βρείτε κάποιους ευφάνταστους τρόπους για να τους περιποιηθείτε και δείξτε τους πόσο νοιάζεστε για αυτούς.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να περνάει κάπως δύσκολα τώρα, οπότε θα εκτιμούσε λίγη υπομονή από εσάς. Επικεντρωθείτε στα θετικά τους στοιχεία και αφήστε ασχολίαστα τα αρνητικά τους.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το μέλλον ξεκινάει τώρα! Τα σχέδια που κάνατε τον τελευταίο καιρό με τον/την αγαπημένο/η σας, έχουν αρχίσει να παίρνουν μορφή και εξελίσσονται καλύτερα από όσο φανταζόσασταν. Θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι για όσα έχετε επιτύχει μαζί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Αν σας έρθει μια τρελή ιδέα στο μυαλό σήμερα, μην βιαστείτε να την απορρίψετε. Κάποιες φορές έχει πλάκα να ενδίδετε στις παρορμήσεις σας. Και αν αυτή η ιδέα περιλαμβάνει κάτι «καυτό» με τον/την αγαπημένο/η σας, τόσο το καλύτερο.

Ωροσκόπιο Λέων

Αν σας μπει κάτι στο μυαλό, τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να το πραγματοποιήσετε. Δεν υπάρχει όριο στα σχέδια που κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα να συμβούν.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η ευελιξία σας θα σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα τις επόμενες δύσκολες μέρες. Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας έχετε πολλά στο μυαλό σας σήμερα αλλά με λίγη δημιουργική διαχείριση χρόνου θα τα καταφέρετε.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Τα θετικά χαρακτηριστικά του/της αγαπημένου/ης σας έχουν τον τρόπο τους να μεταδίδονται και σε εσάς. Εξακολουθείτε να διατηρείτε τη μοναδικότητά σας αλλά κερδίζετε κι εσείς κάτι από αυτά που τους κάνουν τόσο ξεχωριστούς.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Οι τελευταίες μέρες ήταν ζόρικες αλλά καταφέρατε να τις ξεπεράσετε με επιτυχία. Τώρα ήρθε η ώρα να το γιορτάσετε! Αφήστε τον/την αγαπημένο/η σας να κάνει όλα τα σχέδια, ενώ εσείς χαλαρώνετε και φορτίζετε τις μπαταρίες σας.

zwdia-zvdia-alex

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εκπλήξτε θετικά τον/τη σύντροφό σας με μια ρομαντική απόδραση. Μήπως δεν βρίσκετε πουθενά να κάνετε κράτηση; Μετατρέψτε το σπίτι σας σε μια εξωτική, ερωτική φωλιά.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αν διαρκώς ο/η σύντροφός σας ζητάει περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε, θα πρέπει να μιλήσετε! Διατηρήστε την ψυχραιμία σας αλλά ξεκαθαρίστε τι μπορείτε να κάνετε και τι όχι. Και μην υποχωρήσετε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μην φοβάστε να αντιδράσετε παρορμητικά. Αν λαχταράτε να δοκιμάσετε κάτι παράξενο, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να το τολμήσετε. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να εκπλαγεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τους αρέσει.

ωροσκοπιο Ιχθύες

Η επιθυμία σας για λίγο μελόδραμα στη σχέση σας είναι έντονη τώρα, αλλά θα πρέπει να αντισταθείτε στον πειρασμό να ενδώσετε. Αν γυρεύετε μπελάδες, δεν θα βγει τίποτα καλό και μπορεί να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw