Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/11 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/11 Κυριακή

ωροσκοπιο 08/11 Κριός

Αισθάνεστε ότι σας αγνοούν σκόπιμα. Μπορεί να έχετε ένα μικρό δίκιο, αλλά μόνο επειδή ο/η σύντροφός σας χρειάζεται χώρο. Θέλει να κάνει τη σχέση μεταξύ σας να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα.

Χρειάζεται χρόνο για να ασχοληθεί και με τα δικά του/της ζητήματα. Μην παρεμβαίνετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα θα σας δοθεί μια μεγάλη ευκαιρία να μιλήσετε με το ταίρι σας.  Ίσως και οι δύο είστε απασχολημένοι τον τελευταίο καιρό, με διαφορετικά και πιεστικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μπορεί να αισθάνεστε εκτός σύνδεσης λόγω διαφορετικών απαιτήσεων της ζωής. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, έχετε τώρα την ευκαιρία να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μια συγκέντρωση φίλων ή συγγενών μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Ωστόσο, η πρώτη σας συνάντηση μπορεί να είναι πολύ πιο σοβαρή από όσο ελπίζατε ή να μην νιώθετε άνετα. Ακόμη και αν ξεκινήσετε αυτή την σχέση με μια έντονη συζήτηση, μπορεί τελικά να οδηγήσει σε κάτι καταπληκτικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο 08/11 Καρκίνος

Δοκιμάστε να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το ξεχωριστό άτομο. Μπορεί να έχετε σκεφτεί να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες να του πιάσετε συζήτηση, καθώς φαίνεται τόσο απόμακρο. Αλλά σήμερα η αποφασιστικότητά σας ανανεώνεται. Θα ανακαλύψετε τι του αρέσει και δεν θα τα παρατήσετε μέχρι να λύσετε αυτό το μυστήριο.

Ωροσκόπιο Λέων

Είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσετε ένα συγκεκριμένο άτομο αυτή τη στιγμή. Μην το αφήσετε να σας ανησυχεί. Προσπαθήστε να μην αισθάνεστε εγκαταλελειμμένοι ή ότι η σχέση σας πνέει τα λοίσθια. Χρειάζεστε λίγο χρόνο και χώρο για να σκεφτείτε μερικά πράγματα και θα επιστρέψετε στον παλιό καλό εαυτό σας νωρίτερα από όσο πιστεύετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Κάτι θα σας κάνει πολύ χαρούμενους σήμερα. Εδώ και πολύ καιρό επιθυμείτε ένα ξεχωριστό άτομο να δεσμευτεί πιο σοβαρά απέναντι σας. Τώρα φαίνεται ότι αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει. Θα διαπιστώσετε ότι παρόλο που σας φαίνεται απόμακρο, μόλις δώσει το λόγο του θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τις ερωτικές σας υποθέσεις. Κάποιες αμφιβολίες εκ μέρους του/της συντρόφου σας μπορεί να εμφανιστούν. Δεν μπορείτε να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο και αυτό σας προκαλεί μεγάλη δυσφορία. Μην ανησυχείτε υπερβολικά. Το ταίρι σας χρειάζεται απλά χρόνο και χώρο για να καταλήξει σε μερικά συμπεράσματα. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι είναι κάθε άλλο παρά άτολμο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μην εκπλαγείτε αν κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Αυτό είναι μόνο θετικό, καθώς πρέπει οπωσδήποτε να ξεκαθαριστεί ένα ζήτημα που έχει δημιουργήσει ένταση τον τελευταίο καιρό. Μην φοβάστε να μιλήσετε από καρδιάς και να ανοιχτείτε στο έτερό σας ήμισυ.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μήπως αισθάνεστε ένα εχθρικό κλίμα;  Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε αλλά δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε την συζήτηση. Αξίζει να κάνετε την προσπάθεια, ακόμα κι αν ο/η αγαπημένος/η κάνει μούτρα. Αυτά που θα αποκαλυφθούν μπορεί να έχουν βαθιά επίδραση στη σχέση σας. Αξίζει να επιμείνετε – απλά κάντε την πρώτη κίνηση.

Διαβαστε επισης : Ερωτικό Φεγγάρι 07-09/11 Πρόσεχε τι κάνεις, σε αδιέξοδο με φέρνεις!

taro-6-9

ωροσκοπιο 08/11 Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει να αποσυρθείτε λίγο από την σχέση σας, να αφιερώσετε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας. Μην ανησυχείτε ότι θα βλάψει τη σχέση σας, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί. Θα πρέπει να σκεφτείτε μερικά πράγματα και να ξεκαθαρίσετε πώς αισθάνεστε. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Οι ανάγκες σας είναι επίσης σημαντικές.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να προοδεύσετε στην σχέση σας; Ημέρες, εβδομάδες, μήνες; Απομακρυνθείτε για λίγο και δείτε την ευρύτερη εικόνα. Μην περιμένετε αμέσως θαύματα αλλά μην τα παρατάτε. Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να ανακαλύψετε για τον/την σύντροφό σας, οπότε συνεχίστε, αλλά δώστε χώρο ο ένας στον άλλο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Βρίσκετε επιτέλους το θάρρος να αναλάβετε πρωτοβουλία, για την επίλυση ενός ζητήματος που εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας πρέπει να συζητήσετε. Μπορεί να θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι πριν το αντιμετωπίσετε, αλλά αξίζει τον κόπο να το προχωρήσετε. Έχετε πολλά να προσφέρετε ο ένας στον άλλο – και ούτως ή άλλως, όλες οι σχέσεις απαιτούν προσπάθεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76