Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/12 Κυριακή

erwtikes-14414

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 08/12 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Σταματήστε να διαφωνείτε με το σύμπαν, ειδικά αν από μέσα σας συμφωνείτε σε όσα σας λέει. Μήπως απλά φοβάστε για τις πιθανότητες;

Το να αναγνωρίζετε τις ικανότητες και των δυο σας σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσετε να το παίζετε εκ του ασφαλούς.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας, τόσο αυτούς που έχετε εσείς προσωπικά όσο και αυτούς που έχετε ως ζευγάρι. Αν καταφέρετε να μείνετε μακριά από περισπασμούς, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε το επόμενο μεγάλο σχέδιο, όταν θα έχετε ολοκληρώσει αυτό που κάνετε τώρα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Κάποιες μέρες (σαν τη σημερινή) είστε απόλυτα ψύχραιμοι και δεν δείχνετε τα συναισθήματά σας. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να το θεωρήσει περίεργο αλλά αυτή η αποστασιοποίηση σας επιτρέπει να βρείτε λύσεις και πιθανότητες εκεί που βλέπατε μόνο κλειστές πόρτες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Μια ανέφικτη επιθυμία για τη σχέση σας, πραγματοποιείται με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Μετά από αυτό, εσείς οι δύο θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε μερικά πράγματα, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία που σας δόθηκε. Μην διστάσετε να κάνετε κάτι τολμηρό.

Ωροσκόπιο Λέων

Ψάχνατε κάποιο άτομο που μπορείτε να εμπιστευτείτε; Παραδόξως το βρήκατε, μόλις μάθατε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Τώρα είστε χαρούμενοι που βρήκατε φίλο, ερωτικό και έμπιστο σύμμαχο σε συσκευασία του ενός.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να πάρει τη θέση του/της αγαπημένου/ης σας αλλά μια μικρή προσθήκη μπορεί να αναζωογονήσει τη σχέση σας. Δώστε του/της τα καλύτερά σας επιχειρήματα για να τον/την πείσετε. Μόλις δει τα πλεονεκτήματα θα συμφωνήσει μαζί σας.

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Ζυγός

Χρειάζεστε διαρκώς νέες εμπειρίες και προκλήσεις, τόσο στη ζωή όσο και στη σχέση σας. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους προορίζεστε να γίνετε τόσο επιτυχημένοι. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: Μια σπουδαία ευκαιρία έρχεται προς το μέρος σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάποια φαινομενικά μη ρεαλιστικά ή εκκεντρικά σχέδια, έρχονται πιο κοντά όταν εσείς οι δύο αφήνεστε ελεύθεροι να σκεφτείτε αντισυμβατικά. Να θυμάστε ότι όταν έχετε ιδέες, δεν θα πρέπει να συγκρατείστε και να επικρίνετε: Μια ιδέα θα πυροδοτήσει μια δεύτερη και ούτω καθεξής.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ναι, το είπατε αλλά δεν το εννοούσατε έτσι όπως το εξέλαβε. Ίσως δυσκολευτείτε να εξηγήσετε στο/στη σύντροφό σας τη διαφορά ανάμεσα στις δύο απόψεις. Το μυαλό σας απλά λειτουργεί σε διαφορετικό επίπεδο.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αν το πάτε στα άκρα, δεν θα βοηθήσει κανέναν από τους δυο σας σε αυτή την κατάσταση. Σκεφτήκατε να προσεγγίσετε με πιο πνευματικό τρόπο ένα πρόβλημα υλικής φύσεως; Εξάλλου, αυτό που εκφράζεται εδώ ξεκινά με μια λιγότερο απτή μορφή.

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Κάποια περίεργα γεγονότα και αστάθμητοι παράγοντες σας αναστατώνουν… Αλλά με αυτή την ευκαιρία, ανακαλύπτετε μερικά αναπάντεχα υπέροχα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Τι όμορφη έκπληξη!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Περίεργο κι όμως αληθινό. Όταν σκέφτεστε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, συνήθως εξελίσσονται έτσι. Οπότε προβλέψτε μια ευχάριστη κατάληξη για την κατάσταση που αντιμετωπίζετε τώρα. Κρατήστε μια θετική στάση στη ζωή και τη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia