Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/06 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/06 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα θυσιάστε λίγο από τον προσωπικό σας χρόνο για να βγείτε έξω και να ξεφαντώσετε.

Υπάρχει παντού διάχυτος ενθουσιασμός. Τον νιώθετε καθώς περιπλανιέστε με τον/την αγαπημένο/η σας στα πιο μοδάτα στέκια της πόλης.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Απολαύστε το παρόν και ξεχάστε το μέλλον – ανεξάρτητα από το πόσο ρόδινο φαίνεται. Το να ζείτε τη στιγμή θα κρατήσει τη σχέση σας ζωντανή.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για φλερτ – και αυτό ισχύει και για τις αλληλεπιδράσεις σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Φταίει η υψηλή ενέργεια που αυτή την περίοδο ευνοεί την επικοινωνία σας με τον κόσμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας. Η ζωή περνάει αρκετά γρήγορα από μόνη της χωρίς τη δική σας βιασύνη. Συζητήστε τα άγχη της καθημερινότητάς σας με τον/την αγαπημένο/η σας και απολαύστε τις μικροχαρές της ζωής.

Ωροσκόπιο Λέων

Το μυαλό σας μπορεί να είναι υπερδραστήριο αλλά και η καρδιά σας δεν πάει πίσω. Ισορροπήστε την επαγγελματική και την ερωτική σας ζωή τώρα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα συγκρατηθείτε και προσπαθήστε να μιλήσετε προσεκτικά για να μην κόψετε τα φτερά του/της αγαπημένου/ης σας. Η ισχυρογνωμοσύνη είναι λιγότερο σημαντική από την αγάπη και την τρυφερότητα.

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ανάμεσα σε οικονομικά προβλήματα και σε φίλους που έχουν την ανάγκη σας, μπορεί να μην έχετε τον χρόνο που επιθυμείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Ξενυχτήστε αν χρειαστεί – αξίζει τον κόπο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σας αρέσει να ρισκάρετε περιστασιακά είτε αφορά τη σχέση ή τα οικονομικά σας. Προκαλέστε σε κάτι τον/την αγαπημένο/η σας και προσθέστε λίγο ενθουσιασμό στη ζωή σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Οι πράξεις σας θα καθορίσουν το αποτέλεσμα σε μια πρόσφατη ερωτική διαφωνία. Πάρτε τον έλεγχο για να επιλύσετε την κατάσταση με ευγένεια και κατανόηση.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Εξασκήστε τα πνευματικά σας ταλέντα για να εκπλήξετε τον/τη σύντροφό σας και να τον/την κάνετε να σας αγαπήσει από την αρχή. Αν βρείτε κάποιο δημιουργικό τρόπο για να αξιοποιήσετε το μυαλό σας, θα ωφελήσετε τη σχέση σας.

ωροσκοπιο Υδροχόος

Απελευθερώστε τη συσσωρευμένη επιθετικότητά σας με θετικό τρόπο. Πηγαίνετε μαζί με τον/τη σύντροφό σας στο γυμναστήριο – τρέξτε στο πάρκο ή κάντε μια μεγάλη βόλτα και νιώστε τους παλμούς της καρδιάς σας να αυξάνονται.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Εκφράστε τα συναισθήματα σας μέσω της τέχνης. Ακόμη και μια επίσκεψη σε μια γκαλερί ή ένα μουσείο με τον/την αγαπημένο/η σας μπορεί να ξεμπλοκάρει την επικοινωνία μεταξύ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love