Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/08 Παρασκευή

erwtikes-26314-zvdia

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/08 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Αν δείτε κάτι σήμερα που θα έκανε τον/τη σύντροφό σας να χαμογελάσει, αγοράστε το.

Θα χαρούν πολύ που τους σκεφτήκατε. Οι μικρές χειρονομίες είναι αυτές που κάνουν μια σχέση ευτυχισμένη.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τα πράγματα στη σχέση σας πάνε τόσο καλά, που μπαίνετε στον πειρασμό να καυχηθείτε στους φίλους σας για αυτό. Μοιραστείτε τη χαρά σας αλλά δεν χρειάζεται να μπαίνετε σε λεπτομέρειες. Κάποια πράγματα είναι καλύτερα να τα ξέρετε μόνο οι δυο σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Έχετε μερικές πολύ καλές ιδέες και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να τις πραγματοποιείτε. Είτε αυτές αφορούν τι χρώμα θα βάψετε το σαλόνι σας είτε πού θα πάτε διακοπές, καθίστε με τον/την αγαπημένο/η σας και σκεφτείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

ωροσκοπιο Καρκίνος

Η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής σας αλλά εξίσου σημαντικοί είναι και οι φίλοι σας. Σήμερα συναντηθείτε για καφέ με έναν φίλο σας και ανταλλάξτε τα νέα σας. Μην εκπλαγείτε αν και οι δύο θέλετε να συναντιέστε κάθε εβδομάδα μετά από αυτό.

Ωροσκόπιο Λέων

Μην εκπλαγείτε αν κάποιος άγνωστος σήμερα σας ρωτήσει γιατί χαμογελάτε. Είστε τόσο ευτυχισμένοι στη σχέση σας, που δεν μπορείτε να το κρύψετε. Σίγουρα κάτι κάνετε σωστά και αυτό αποδεικνύεται από τη λάμψη που εκπέμπετε. Συνεχίστε την καλή δουλειά και απολαύστε αυτή την αίσθηση ευφορίας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ο έρωτας δεν είναι επιστήμη. Αλλά αν ήταν, θα είχατε πάρει βραβείο Νόμπελ. Μέσω έρευνας και ανάλυσης, έχετε καταλήξει ότι ο/η αγαπημένος/η σας είναι ένα καλό δείγμα. Με λίγη εξερεύνηση ακόμη, θα οδηγηθείτε σε περισσότερες ανακαλύψεις.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είστε καλοί στο να βρίσκετε δημιουργικές λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα. Ένα πρόβλημα προγραμματισμού μπορεί να εμποδίσει εσάς και τον/τη σύντροφό σας να κάνετε κάτι που θέλατε πολύ. Βρείτε έναν τρόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μελοδραματικοί; Επιδεικτικοί; Ναι, για εσάς μιλάμε! Η έντονη προσωπικότητά σας είναι μέρος της γοητείας σας και ο/η αγαπημένος/η σας τη λατρεύει. Αλλά ίσως σήμερα να θέλετε να ρίξετε κάπως τους τόνους. Κάτι που συμβαίνει στη δουλειά σας, απαιτεί μια πιο σεμνή αντιμετώπιση από εσάς.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μιλάτε στο τηλέφωνο και ανταλλάσσετε e-mail με τον/την αγαπημένο σας όλη μέρα. Αλλά ποτέ ήταν η τελευταία φορά που εκφράσατε τα συναισθήματά σας γραπτώς με ένα ερωτικό γράμμα; Ακόμη και ένα απλό ερωτικό σημείωμα, γραμμένο από εσάς θα σημαίνει πολλά για τον/τη σύντροφό σας.

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας είναι πολύ απαιτητικός/ή. Ή μήπως όχι; Αναρωτηθείτε αν όντως ζητάνε πολλά από εσάς ή αν εσείς υπερβάλλετε. Αν νομίζετε ότι οι προσδοκίες τους είναι πολύ μεγάλες, συζητήστε το μαζί τους. Μπορεί να μην το καταλαβαίνουν.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ο συμβιβασμός είναι η λέξη κλειδί για τις επόμενες μέρες. Μπορεί να διαφωνήσετε με τον/τη σύντροφό σας για το τι χρώμα θα βάψετε το σαλόνι ή για το πού θα πάτε για δείπνο αλλά δεν χρειάζεται να μεγαλοποιείτε τα πράγματα. Αν χρειαστεί, στρίψτε ένα νόμισμα και προχωρήστε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι με τόσες υπερωρίες στο γραφείο. Φροντίστε την υγεία σας, προσπαθώντας να κοιμάστε αρκετές ώρες και παίρνοντας βιταμίνες. Επίσης θα σας βοηθήσει το να μιλάτε με τον/τη σύντροφό σας όταν αισθάνεστε πιεσμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65