Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/11 Δευτέρα

where are you

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/11 Δευτέρα

ωροσκοπιο 09/11 Κριός

Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από το συνηθισμένο βαρύ σας πρόγραμμα. Να αποφασίσετε τι θα θέλατε, από μια βραδιά διασκέδασης. Σπάστε τους κανόνες, προχωρήστε πέρα ​​από τα όρια που σας κρατούν σε έναν περιορισμένο κοινωνικό κύκλο.

Υπάρχει ένας ολόκληρος συναρπαστικός κόσμος εκεί έξω για να εξερευνήσετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα στον ερωτικό τομέα, αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και πιθανώς εκπαιδευτικό. Αναζητήστε στο διαδίκτυο μέρη που μπορείτε να μάθετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Εκεί θα συναντήσετε ένα άτομο, με το οποίο θα ταιριάξετε σε πολλά και ποικίλα επίπεδα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Για μία φορά, μπορείτε να ρίξετε το τείχος σιωπής που συνήθως σας περιβάλλει όταν συναντάτε καινούργια άτομα. Χαλαρώστε και μην βλέπετε τον καθένα που προσπαθεί να σας μιλήσει ως πιθανό εχθρό. Μιλήστε ανοιχτά και ελεύθερα χωρίς να παίζετε παιχνίδια ισχύος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ωροσκοπιο 09/11 Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε ένα ξεχωριστό άτομο ενώ κάνετε κάτι αθλητικό. Ό,τι κι αν κάνετε, μην μείνετε μέσα βλέποντας τηλεόραση. Βγείτε μια βόλτα στο πάρκο. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της ημέρας για εντυπωσιάσετε, με τις ικανότητές σας και την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Εάν από την σχέση σας λείπει τελευταία η ζεστασιά και το γέλιο, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε το κλίμα. Προγραμματίστε κάτι διασκεδαστικό, έστω και μέσα στο σπίτι. Ξαναθυμηθείτε τα πρώτα σας ραντεβού.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αυτή είναι υπέροχη μέρα για μια διαδικτυακή συγκέντρωση με τους πιο στενούς σας φίλους. Ανοιχτείτε, μοιραστείτε όσα σας απασχολούν, τη συμπαράσταση και την τρυφερότητα. Αργότερα, στείλετε ένα μήνυμα σε αυτό το άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό έχετε επιβαρυνθεί με το ταίρι σας από προβλήματα για άλλα ζητήματα στη ζωή σας. Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να επανασυνδεθείτε πιο βαθιά. Παρακολουθήστε μια αστεία ταινία και απλά διασκεδάστε. Το αξίζετε!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το καλό χιούμορ και η ανάγκη να δείτε την αστεία πλευρά της σχέσης σας, χαρακτηρίζουν την ερωτική σας ζωή σήμερα. Και οι δύο θα αισθανθείτε την ανάγκη να έχετε μια πιο φιλελεύθερη οπτική. Αφήστε χώρο για να είστε ο εαυτός σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας σήμερα. Τον τελευταίο καιρό ήσασταν απασχολημένοι με διάφορα ζητήματα και υποχρεώσεις, δεν είχατε την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Υιοθετήστε μια θετική οπτική, αφήστε το χιούμορ σας να κάνει θαύματα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Θα περάσετε υπέροχα αν κάνετε κάτι διασκεδαστικό με το ταίρι σας. Θα κάνει καλό στη σχέση σας. Προσπαθήστε να μιλήσετε με νέα και διαφορετικά άτομα, δοκιμάστε να διευρύνετε τις προοπτικές σας έστω και μέσω διαδικτύου.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 09/11 Υδροχόος

Περάστε χρόνο με το τελευταίο σας φλερτ. Αν το κρατούσατε μυστικό, τώρα αισθάνεστε την ανάγκη να μοιραστείτε την ευτυχία σας. Η ζωή και ο έρωτας είναι μια συνεχής διαδοχή αλλαγών και ρίσκων – και τα τελευταία θα αποδώσουν για εσάς σήμερα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η μέρα δίνει την ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των φίλων σας με το ταίρι σας. Αισθάνεστε ότι η κοινωνική σας ζωή είναι περιορισμένη – και λόγω των συνθηκών. Αναζητήστε φίλους και άτομα με κοινά ενδιαφέροντα μέσω κοινωνικών δικτύων και συνομιλήστε μαζί τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76