Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/12 Δευτέρα

polytimoi-lithoi-zodia

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 09/12 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Ένα αγαπημένο ή άλλο άτομο μπορεί να σας κάνει να θυμώσετε σήμερα.

Πάρτε βαθιές ανάσες και βρείτε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι σας. Πρέπει να ανασυγκροτηθείτε αντί να αντιδράσετε σπασμωδικά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ένας φίλος που βρίσκεται σε ανάγκη, είναι ένας πραγματικός φίλος. Και μια συζήτηση με κάποιον φίλο περί σχέσεων, μπορεί να βοηθήσει και τους δυο σας να κατανοήσετε καλύτερα τα ερωτικά ζητήματα. Πόσο τέλειο είναι αυτό;

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Επειδή εσείς προσπαθείτε να είστε συγκεκριμένοι όταν επικοινωνείτε με το ταίρι σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνει και εκείνο το ίδιο. Ζητήστε διευκρινήσεις πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Ο τρόπος που σκέφτεστε τους άλλους είναι το πιο ερωτικό σας χαρακτηριστικό – και τώρα πηγαίνετε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο. Ξέρετε τι θα ενθουσιάσει το ταίρι σας, πριν καν το καταλάβει το ίδιο.

Ωροσκόπιο Λέων

Αν πρέπει να τακτοποιήσετε κάποιες επείγουσες οικονομικές υποθέσεις, καλό θα ήταν να το αναβάλλετε όσο περισσότερο μπορείτε. Το σύμπαν δεν ευνοεί τα οικονομικά τώρα και πριν το καταλάβετε μπορεί να γίνει καταστροφή.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν περιμένετε κάποια ξεκάθαρη κίνηση στη σχέση σας τώρα, μάλλον θα απογοητευτείτε. Βρείτε κάτι ευχάριστο για να περάσετε την ώρα σας, αντί να ανησυχείτε για τον χαμένο χρόνο.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η ζωή σας μπορεί να είναι κάπως αγχώδης σήμερα αλλά η σχέση σας δεν θα έπρεπε να σας δημιουργεί άγχος. Προσπαθήστε να μην αφήνετε την γκρίνια να σας καταβάλλει. Μιλήστε στο ταίρι σας για να τα βγάλετε από μέσα σας, δεχτείτε λίγη παραπάνω φροντίδα και τρυφερότητα και όλα θα πάνε καλά. Να θυμάστε να του δείχνετε την εκτίμησή σας κάπου – κάπου.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η ούτως ή άλλως έντονη σεξουαλική σας γοητεία, παίρνει ακόμα περισσότερο τα πάνω της τώρα με τη βοήθεια των άστρων… Και το ταίρι σας δεν θα ξεκολλάει από πάνω σας. Είναι τυχερό και το ξέρει.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ζητήστε από το ταίρι σας να μοιραστεί περισσότερα πράγματα μαζί σας. Για τη δουλειά του, για το πώς πέρασε τη μέρα του, για τα συναισθήματά του, για το παρελθόν του. Υπάρχουν πάντα περισσότερα που μπορείτε να μάθετε ο ένας για τον άλλον και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να δυναμώσετε τη σχέση σας.

taro-6-9

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Η βαθύτερη επαφή που μοιράζεστε με το ταίρι σας είναι στο επίκεντρο τώρα – όπως θα έπρεπε να είναι. Σας δίνεται μια ευκαιρία για να συνδεθείτε πραγματικά και θα κάνει οτιδήποτε υλικό να μοιάζει αμελητέο.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ίσως το ταίρι σας να έχει προγραμματίσει συγκεκριμένα πράγματα για εσάς τους δυο. Γι’ αυτό μπορεί να εκπλαγεί αν σας δει να έχετε σταματήσει για λίγο ή να κάνετε μια παράκαμψη για να μυρίσετε τα λουλούδια.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Νιώθετε μικροί ονειροπόλοι! Με όλη αυτή την τρυφερότητα, τη γλύκα και το σεξαπίλ που σας στέλνουν τα άστρα σήμερα, το ταίρι σας θα καμαρώνει σαν παγώνι που σας έχει δίπλα του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia