Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 10/01 Παρασκευή

erwtikes-25214

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 10/01 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Μια μέρα σαν τη σημερινή είναι εύκολο να καταλάβετε πού πάει η σχέση σας. Αισθάνεστε και οι δύο προσγειωμένοι γερά στη γη και σίγουροι για το μέλλον.

Απλά να θυμάστε ότι ενώ κάτι φαίνεται απαράβατο τώρα, τα πράγματα (πρέπει να) αλλάζουν.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Δεν μπορείτε εσείς και το ταίρι σας να συμβιβαστείτε; Θα σας γλιτώσει από χρόνο και ενέργεια μακροπρόθεσμα. Αναζητήστε κοινούς στόχους που θα σας βοηθήσουν να εξομαλύνετε την κατάσταση. Έχετε να κερδίσετε πολύ περισσότερα από όσα έχετε να χάσετε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μερικές φορές η σχέση σας είναι σαν το μαμαδίστικο φαγητό: Οικεία και απολαυστική. Άλλες φορές πάλι, είναι σαν την γκουρμέ κουζίνα: Συναρπαστική και ευφάνταστη. Και άλλες σαν μια τρελή σαλάτα με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε μέσα. Τι από όλα είναι η σχέση σας σήμερα;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Δεν μπορείτε να κερδίσετε την αγάπη του/της συντρόφου σας όπως ένα βραβείο, οπότε σταματήστε να προσπαθείτε. Η αγάπη του/της είτε υπάρχει είτε όχι – και δεν μπορείτε να την αποκτήσετε με το ζόρι. Αυτή η σκέψη σας τρομάζει αλλά και σας ανακουφίζει κάπως, έτσι δεν είναι;

Ωροσκόπιο Λέων

Είναι εύκολο να πέσετε σε αδράνεια στη σχέση σας. Αισθάνεστε πολύ άνετα με το ταίρι σας αλλά μπορεί να πέσετε στην παγίδα της ρουτίνας. Σκεφτείτε πώς θέλετε να είναι η σχέση σας μακροπρόθεσμα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τα άστρα παροτρύνουν εσάς και το ταίρι σας να είστε διακριτικοί. Οι φιλικές σας σχέσεις φαίνεται να υποθάλπουν κρυφά κίνητρα… Ενώ έχετε περισσότερα κοινά από όσα θα μπορούσατε να φανταστείτε, με κάποια άτομα με τα οποία φαινομενικά είστε αντίπαλοι. Σύντομα η κατάσταση θα εξομαλυνθεί.

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Ζυγός

Δεν έχετε και πολλή όρεξη για κοινωνικές συναναστροφές με το ταίρι σας, σαν να μην είστε ο εαυτός σας. Σταματήστε να είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να είστε συνέχεια η χαρά της ζωής.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ευτυχώς ή δυστυχώς, η σχέση σας δεν είναι κωμική σειρά στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει μουσική επένδυση, ούτε προβλέψιμη κατάληξη. Αντ’ αυτού, τα πράγματα είναι πιο ρεαλιστικά, ουσιαστικά και φυσικά περίπλοκα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το ταίρι σας σάς κάνει μια προσφορά αλλά δεν είστε σίγουροι αν οι όροι είναι της αρεσκείας σας. Ήρθε η ώρα να το παίξετε δύσκολοι αλλά με μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Λίγη χαλαρότητα θα βοηθήσει τις διαπραγματεύσεις να κυλήσουν πιο ομαλά.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σχέση σας είναι πολύ σταθερή τώρα, που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε ένα ρίσκο. Όσο πιο σίγουροι αισθάνεστε, τόσο πιο διασκεδαστικό θα είναι να ρισκάρετε. Αναζητήστε μια μικρή περιπέτεια.

chartomantia-098

ωροσκοπιο Υδροχόος

Αισθάνεστε ασυνήθιστα κολλημένοι στις συνήθειές σας. Ο/Η σύντροφός σας έχει εκπλαγεί από την απροθυμία σας να αλλάξετε γνώμη. Ειλικρινά, κι εσείς. Αλλά όταν αισθάνεστε σίγουροι για κάτι, είστε αμετακίνητοι.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η διαίσθησή σας συνδέεται με την κοινή λογική. Ό,τι και αν διαισθάνεστε σχετικά με τη σχέση σας τώρα, είναι σωστό. Χρησιμοποιήστε αυτή τη γνώση, για να ενημερώσετε το ταίρι σας σχετικά με το τι θα αποφασίσετε να κάνετε στη συνέχεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia