Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 10/06 Δευτέρα

erwtikes-15414

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 10/06 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Είναι αποδεκτό για τους ενήλικες να παίρνουν μια μέρα ρεπό και να μην κάνουν απολύτως τίποτα.

Βάλτε τον/την αγαπημένο /η σας να μαγειρέψει κάτι, ενώ εσείς χαλαρώνετε φορώντας τις πιτζάμες σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ξεχάστε για λίγο τα οικονομικά ζητήματα και ασχοληθείτε με την κοινωνική πλευρά της ζωής για να πάρετε λίγη χαρά. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα σας προσφέρει αγάπη και υποστήριξη ανεξάρτητα από τους φόβους σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Τα περιορισμένα χρήματα μπορεί να προκαλέσουν κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς τους δύο. Προσπαθήστε να το αφήσετε πίσω σας και μην αφήνετε τέτοια μικροπράγματα να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η έντονη διαίσθησή σας μπορεί να κάνει τον/την αγαπημένο /η σας να σας κοιτάει με δέος. Είναι ωραίο να έχετε δίκιο, ανεξάρτητα από τον τρόπο που χρησιμοποιείτε για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Η διαίσθησή σας δεν θα σας οδηγήσει ποτέ λάθος, αρκεί να την ακούσετε. Αξιοποιήστε δημιουργικά τη νεοαποκτηθείσα ικανότητά σας για να βοηθήσετε τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αντλήστε ενέργεια από τα πράγματα που τον τελευταίο καιρό ενθουσιάζουν τον/τη σύντροφό σας. Αξιοποιήστε αυτή τη δύναμη, για να προσελκύσετε κι άλλους στα νέα σας ενδιαφέροντα.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Κρατηθείτε γερά εν μέσω μιας συναισθηματικής αναταραχής. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα που μπορούν να σας συμβούν από το να παραμένετε στα ίδια.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Βρείτε το δρόμο σας για την καρδιά του/της αγαπημένου /ης σας. Είναι σε θέση να σας εκμυστηρευτούν τα πιο βαθιά τους μυστικά. Προσεγγίστε τους και αφήστε τους να σας εκπλήξουν.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα δώστε μεγαλύτερη προσοχή στη δική σας διάθεση από αυτή του/της αγαπημένου /ης σας. Μείνετε χώρια απόψε, αν αυτό είναι που χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα επικεντρώστε τις ενέργειές σας στον/στην αγαπημένο /η σας.  Αγνοήστε οτιδήποτε σας χωρίζει και μπαίνει εμπόδιο στην μεταξύ σας επικοινωνία.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Τα μεγάλα ρίσκα δεν οδηγούν αυτόματα σε κάτι διασκεδαστικό. Χαλαρώστε και μην βάζετε πολύ υψηλούς στόχους: Αν ρίξετε τους ρυθμούς σας, η ικανοποίηση θα διαρκέσει περισσότερο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μια μέρα χαλάρωσης και διασκέδασης ποτέ δεν έβλαψε κανέναν – το λιγότερο. Ενδώστε στην αισθησιακή σας πλευρά και κάντε ένα πάρτι μόνο για εσάς τους δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love