Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 10/08 Σάββατο

4039299_200802019000_2

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 10/08 Σάββατο

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα κάντε έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας με πρωινό στο κρεβάτι. Κάντε τους επίδειξη των μαγειρικών σας ικανοτήτων ή απλά φτιάξτε τους τοστ και καφέ.

Μπορείτε να κάνετε κοπάνα από τη δουλειά σήμερα; Αν ναι, μείνετε με τις πιτζάμες σας όλη μέρα. Γιατί να μην πάρετε και δείπνο στο κρεβάτι;

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Λατρεύετε τον/τη σύντροφό σας αλλά μερικές φορές οι ιδιοτροπίες τους σας τρελαίνουν. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο ανεκτικοί και να θυμάστε ότι και εκείνοι ανέχονται τις περίεργες συνήθειές σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Οι τσακωμοί δεν έχουν καθόλου πλάκα, αλλά μια παθιασμένη συζήτηση είναι άλλο πράγμα. Αρχίστε να συζητάτε με τον/την αγαπημένο/η σας για βιβλία, ταινίες ή πρόσφατα γεγονότα. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι η ανταλλαγή ιδεών είναι ερεθιστική!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Είτε είστε εξπέρ στη μαγειρική είτε γνωρίζετε απλά τα βασικά, το να μαγειρεύετε για τον/τη σύντροφό σας είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για αυτούς. Βάλτε την ποδιά σας και μη φοβάστε – το φαγητό που μαγειρεύεται με αγάπη είναι πάντα νόστιμο!

Ωροσκόπιο Λέων

Αγαπάτε τόσο πολύ τον/τη σύντροφό σας, που κάποιες φορές αισθάνεστε να καταβάλλεστε από τα συναισθήματά σας. Θέλετε να κάνετε μια μεγάλη χειρονομία για να τους εκφράσετε την αγάπη σας. Διασκεδάστε το – και να θυμάστε ότι αυτό που μετράει είναι το συναίσθημα και όχι το πόσα χρήματα θα ξοδέψετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Όταν ο/η αγαπημένος/η σας έχει τις μαύρες του /της, είναι δύσκολο να σκεφτείτε κάτι άλλο. Η πρώτη σας προτεραιότητα είναι να τους κάνετε να αισθανθούν και πάλι καλύτερα. Πείτε τους ότι ανησυχείτε για αυτούς και προσφερθείτε να τους βοηθήσετε όπως μπορείτε.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν έχετε μείνει πίσω στο πρόγραμμα γυμναστικής σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή. Ο καιρός μπορεί να μην είναι κατάλληλος αλλά υπάρχουν άφθονα σπορ που μπορείτε να κάνετε σε εσωτερικό χώρο… Προσκαλέστε τον/τη σύντροφό σας για να το κάνετε πιο διασκεδαστικό (και ενδιαφέρον).

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Επηρεάζετε πολύ τον τη σύντροφό σας και υπολογίζουν πολύ τη γνώμη σας. Φροντίστε να το θυμάστε αυτό κάθε φορά που πάτε να τους κριτικάρετε. Βεβαιωθείτε ότι εννοείτε όσα λέτε και ότι οι προθέσεις σας είναι καλές.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Όλη μέρα σήμερα ονειρεύεστε μακρινά μέρη. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι θέλετε να σταματήσετε να τα ονειρεύεστε και να κάνετε πραγματικότητα ένα ταξίδι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανανεώσει τα διαβατήριά σας και αρχίστε να μαζεύετε χρήματα.

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Όσο πιο σοβαρή γίνεται η σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας, τόσο περισσότερα πράγματα μοιράζεστε μαζί τους. Απολαμβάνετε τα οφέλη του να χρησιμοποιείτε ό,τι είναι δικό τους. Απλά να θυμάστε ότι αυτό λειτουργεί αμφίδρομα.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σας αρέσει να είστε το άλλο μισό ενός ζευγαριού – αλλά επίσης απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας. Αφήστε χρόνο στο πρόγραμμά σας για να κάνετε τα πράγματα που σας ευχαριστούν, χωρίς να αισθάνεστε ενοχές.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν ο/η σύντροφός σας σάς πει ότι δεν θέλει να συζητήσει μαζί σας αυτό που τον/την απασχολεί, αφήστε τους στην ησυχία τους. Όταν θα αισθανθούν έτοιμοι, θα μοιραστούν μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες αλλά προς το παρόν θέλουν να τις κρατήσουν κρυφές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia