Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 11/02 Τρίτη

ilios-ejagwno-poseidwnas

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 11/02 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Ένα κοινό ενδιαφέρον σταθεροποιεί το δεσμό ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Μπορεί να πρόκειται για κάτι κοινότυπο (όπως η γιόγκα) ή κάτι πολύ εξειδικευμένο (όπως η αρχαία φιλοσοφία). Όπως και να έχει, θα σας φέρει πιο κοντά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το ταίρι σας θέλει να σταματήσει να είστε τόσο επικριτικοί με τον εαυτό σας. Εσείς δεν καταλαβαίνετε γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα. Εξάλλου, επηρεάζει μόνο εσάς, σωστά; Λάθος! Μια αρνητική στάση έχει περισσότερες επιπτώσεις από όσες νομίζετε. Σταματήστε να το κάνετε αυτό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Εμφυσήστε ένα πνεύμα κατανόησης και ευγένειας στη σχέση σας. Οι προσπάθειες σας να το επιτύχετε είναι εξαιρετικές αλλά να θυμάστε ότι και το ταίρι σας θα πρέπει να προσπαθήσει εξίσου αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ωροσκοπιο Καρκίνος

Τι χρειάζεστε για να είστε χαρούμενοι σε αυτή τη σχέση; Αυτή είναι μια καλή – αλλά και δύσκολη- ερώτηση. Απλά διαχωρίστε τα πρέπει και τα θέλω σας πριν αρχίσετε να ψάχνετε για απαντήσεις.

Ωροσκόπιο Λέων

Τα άστρα κάνουν πιο έντονα τα συναισθήματα σας σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο εκτεθειμένοι από ότι συνήθως, ειδικά σε ό,τι αφορά τα θέματα της σχέσης σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αν φανείτε πιο τολμηροί θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το ταίρι σας είναι αρκετά ευαίσθητο σήμερα και αισθάνεστε σαν να βαδίζετε σε τεντωμένο σχοινί. Η κατάσταση τώρα απαιτεί υπομονή, αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Χρειάζεται πολύ δύναμη για να μάθετε να είστε δεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι. Παρόλο που ο κόσμος έξω σας φαίνεται σκληρός, έχετε μάθει από τη σχέση σας ότι καμιά φορά βγαίνετε κερδισμένοι, όταν ρισκάρετε και δείχνετε την ευάλωτη φύση σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μήπως επίτηδες κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε; Το ταίρι σας προσπαθεί να σας πει κάτι αλλά εσείς κάνετε τα δικά σας και δεν δίνετε προσοχή. Μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα όλη αυτή την ενέργεια που ξοδεύετε για τον/την αποφύγετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τα άστρα απαιτούν από εσάς να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Ευτυχώς, είστε κάτι παραπάνω από ικανοί να ανταποκριθείτε στην πρόκληση, ειδικά από τη στιγμή που σχετίζεται με μια κρίσιμη καμπή στη σχέση σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δοκιμάστε να βαθμολογήσετε τη σχέση σας λιγότερο αυστηρά. Είστε πειθαρχημένα άτομα, αλλά τα άστρα τώρα θέλουν να μάθετε κάτι χρήσιμο σχετικά με τη σχέση σας. Και για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να είστε πιο ευγενικοί.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Είναι σημαντικό να συνεχίσετε να δημιουργείτε και να προοδεύετε σε προσωπικό επίπεδο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, με αυτόν τον τρόπο ωφελείτε τη σχέση σας. Εξάλλου, αν κολλήσετε στη ρουτίνα θα αρχίσετε να βαριέστε και η ανία δεν κάνει καλό στις σχέσεις.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το ταίρι σας έκανε το λάθος να θεωρήσει ότι οι καλοί σας τρόποι είναι σημάδι αδυναμίας. Διορθώστε το με σταθερό αλλά ευγενικό τρόπο. Δεν είστε θύμα. Αν μη τι άλλο, η ευγένεια σας είναι δείγμα εκπληκτικής δύναμης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw