Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 11/06 Τρίτη

erwtikes-8414

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 11/06 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην οικογένειά σας. Ίσως προκύψουν κάποια θέματα συναισθηματικής φύσεως με κάποιους συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας.

Δείξτε τους ότι εσείς οι δύο είστε ενωμένοι σαν γροθιά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αποσυρθείτε για λίγο από την προσωπική σας ζωή και επικοινωνήστε με τους παλιούς σας φίλους. Εξερευνήστε τον κόσμο πιασμένοι χέρι-χέρι.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Τα οικονομικά προβλήματα δε χρειάζεται να επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή. Βγείτε σε πάρκα, βιβλιοθήκες και φτηνά εστιατόρια για να συνδυάσετε οικονομία και διασκέδαση.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Δοκιμάστε τη διαίσθησή σας και ενημερώστε τον/τη σύντροφό σας για αυτά που σας λέει το ένστικτό σας. Αναλάβετε την υποχρέωση να πάρετε μια σημαντική απόφαση.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα η ευαισθησία σας υπερέχει της υπερηφάνειας σας. Ζητήστε την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που χρειάζεστε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μοιραστείτε τη δύναμή σας σαν ζευγάρι με τον υπόλοιπο κόσμο. Προσκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας για ένα δείπνο ή μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι σας.

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο Ζυγός

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που προσθέτουν μαγεία στην καθημερινότητά σας. Μοιραστείτε τις με τον/τη σύντροφό σας και ενθουσιάστε τους.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Εργαστείτε με όλες σας τις δυνάμεις προκειμένου να πάρετε αυτό που επιθυμείτε από τον/τη σύντροφό σας. Εξασκήστε τη διαίσθησή σας για να εκπληρώσετε ένα ρομαντικό όνειρο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Συμπεριφερθείτε γενναιόδωρα στον/στην αγαπημένο/η σας και τα θέματα μεταξύ σας θα λυθούν γρήγορα. Οι διαφορετικές ενέργειες σας μπορούν να προσθέσουν ενδιαφέρον αντί για εκνευρισμό στη σχέση σας.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μην χάνετε το χρόνο σας ανησυχώντας-προχωρήστε και ενεργήστε ανάλογα με το τι σας λέει η διαίσθησή σας. Μια νέα ιδέα μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο/η αγαπημένος/η σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Τα συναισθήματα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητα και τη λογική σας για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία μια δυσκολία που έχει προκύψει στη σχέση σας.

ωροσκοπιο Ιχθύες

Εξερευνήστε δραστηριότητες στη γειτονιά σας για να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Πηγαίνετε σε μια συναυλία, σε κάποιο θεατρικό έργο ή παρακολουθήστε μια καινούργια ταινία για να επανακτήσετε την μεταξύ σας επαφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9