Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 11/07 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 11/07 Σάββατο

ωροσκοπιο 11/07 Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει μερικές καθυστερήσεις. Εάν είχατε σκοπό να επωφεληθείτε από μια ευκαιρία που θα έδινε ώθηση στην ερωτική σας ζωή, ίσως απογοητευτείτε.

Δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν θα γίνει ποτέ. Να έχετε υπομονή.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε ενοχλημένοι με το αντικείμενο του πόθου σας. Αν προσπαθήσετε να κρύψετε την ενόχλησή σας κάτω από το χαλί, απλά θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Μιλήστε ανοιχτά. Ψάξτε για λύσεις χωρίς να κατηγορείτε κανέναν.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η ενέργεια της μέρας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια απαραίτητη συζήτηση με το ταίρι σας. Ο μόνος κίνδυνος που ελλοχεύει, είναι ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένταση αν αναφερθεί το θέμα της οικογένειας. Επιλέξτε προσεκτικά τι θα πείτε. Μην ρίξετε λάδι στη φωτιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο 11/07 Καρκίνος

Έχετε την τάση να προσποιείστε ότι δεν έχετε αντιληφθεί μια αλλαγή που συμβαίνει στην ερωτική σας σχέση. Αν συνεχίζετε να θάβετε το κεφάλι σας στην άμμο, μπορεί να χάσετε μια μοναδική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με νέους και πιο θετικούς όρους.

Ωροσκόπιο Λέων

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει να εκραγείτε για κάποιο θέμα που αφορά εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Ωστόσο, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να διαχειριστείτε την κατάσταση, παρόλο που αρχικά θα αισθανθείτε ανακούφιση. Μην κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς λόγο. Σταματήστε και σκεφτείτε πρώτα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τείνετε να θάβετε τις ανησυχίες σας πίσω από ένα προσωπείο αδιαφορίας. Σήμερα δεν θα μπορείτε να αποφύγετε να σκεφτείτε την πραγματική κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Πριν αρρωστήσετε, καλό θα ήταν να κάνετε κάτι εποικοδομητικό για να ξαναμπείτε στο παιχνίδι. Μην χρονοτριβείτε!

zwdia-66

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει συγκρούσεις και καβγάδες. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, μπορεί να προκύψει κάποια διαφωνία για τον τρόπο που θέλετε να διαχειριστείτε μια κατάσταση. Εσείς πιστεύετε ότι διαθέτετε περισσότερη ενέργεια και πόρους από ό,τι στην πραγματικότητα. Δείτε τις πραγματικές σας δυνατότητες και εστιάσετε σε αυτές.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η ενέργεια της μέρας θα είναι καταλυτική για μια συζήτηση με το ταίρι σας. Αν αποφεύγατε τεχνηέντως να θίξετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα για τις πεποιθήσεις σας, ίσως χρειαστεί να το ξεκαθαρίσετε μια για πάντα. Δεν θέλετε να το βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν υπάρχει μια συμβουλή την οποία πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι: Μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε. Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τις υπερβολές, προκειμένου να κεντρίσετε την προσοχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ο εαυτός σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 Προβλέψεις 2ο 10ημερο Ιουλίου 20

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 11/07 Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει εσάς, την επιτομή της υπευθυνότητας, να κάνετε κάτι ανόητο σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Εάν δεν σας πειράζει να γελοιοποιηθείτε, σταματήστε να διαβάζετε εδώ. Εάν προτιμάτε να διατηρήσετε την κοσμιότητά σας, μην ενδώσετε σε παρορμήσεις. Διαφορετικά, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανακτήσετε την αξιοπιστία σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η ενέργεια της μέρας μπορεί να ενθαρρύνει τις υπερβολές για να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πείτε μερικές ιστορίες που δεν είναι ακριβώς αλήθεια… Να προσποιηθείτε ότι έχετε βιώσει κάποιες εμπειρίες. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, απλά να είστε ο εαυτός σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει το θάρρος να κάνετε κάτι που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το παρακάνετε. Εάν μιλάτε μέσω μηνυμάτων με κάποιον/α που δεν έχετε συναντήσει, πρέπει να του/της εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Να είστε γενναίοι, αλλά όχι απερίσκεπτοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76