Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 11/11 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 11/11 Τετάρτη

ωροσκοπιο 11/11 Κριός

Το ταίρι σας θα είναι κάπως ευέξαπτο σήμερα. Θα έχει την τάση να ενοχλείται με το παραμικρό και να κάνει φασαρία για το τίποτα. Η καλύτερη συμβουλή είναι να είστε ευγενικοί και να το αγνοήσετε.

Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, για να συζητήσετε οποιοδήποτε αμφιλεγόμενο ζήτημα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το ταίρι σας φαίνεται αποφασισμένο να ξεκινήσει καβγά σήμερα. Έχει υποστεί μεγάλη πίεση τον τελευταίο καιρό και ψάχνει διέξοδο. Γιατί δεν το στέλνετε για γυμναστική ή τρέξιμο, ώστε να εκτονώσει τον θυμό του και να χαλαρώσει;

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Απόψε θα αισθάνεστε τον ανταγωνισμό στον αέρα. Εάν τόσο εσείς όσο και ένας φίλος έχετε βάλει στο μάτι το ίδιο άτομο, το βράδυ σας προσφέρει μια μοναδική πηγή διασκέδασης. Αλλά μην αφήσετε την κατάσταση να ξεφύγει, δεν αξίζει να χαλάσετε τη φιλία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο 11/11 Καρκίνος

Εάν έχετε ανεπίλυτα θέματα με το ταίρι σας, αυτή είναι καλή μέρα για να ανοιχτείτε και να τα επιλύσετε. Αξιοποιήστε τη για να πείτε την άποψή σας και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν είναι κάπως υπερβολικά.

Ωροσκόπιο Λέων

Μπορεί να αισθάνεστε έτοιμοι να τερματίσετε μια σχέση που σας κρατάει πίσω εδώ και καιρό. Εάν συγκεντρώσετε το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σας, κάντε ένα διάλειμμα. Αν δεν ταιριάζει σε εσάς, δεν ταιριάζει ούτε στο άλλο άτομο. Είναι καιρός να συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον και να προχωρήσετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εάν χρειαζόσασταν θάρρος για να εκφράσετε σε κάποιο πρόσωπο πώς αισθάνεστε, αξιοποιήστε την ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας σήμερα. Πότε-πότε καλό θα ήταν να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται και να πιστεύετε πως θα συμβεί ό,τι είναι γραφτό.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η έντονη χρονική περίοδος που περάσατε, σας δίνει καλό λόγο για να αποσαφηνίσετε τη σχέση με το ταίρι σας. Εάν περνάτε πολύ χρόνο μαζί με λίγες πιθανότητες να συναντήσετε την οικογένεια ή τους φίλους σας, τότε δώστε ο ένας στον άλλον λίγο χώρο σήμερα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Υπάρχει μια αίσθηση έντασης, που κάνει την σχέση σας πιο τεταμένη από το συνηθισμένο. Και οι δύο αισθάνεστε την ανάγκη να πείτε την άποψή σας, κάτι που είναι καλό. Το πρόβλημα είναι να σκεφτείτε πώς θα την πείτε, ώστε να μην πληγώσετε ο ένας τα συναισθήματα του άλλου.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τις αρχές και τις αξίες σας. Αν σιωπάτε ενώ σας ανησυχούν για κάποιες συμπεριφορές του ταιριού σας, είναι καιρός να μιλήσετε. Εάν συνεχίσετε να καταπιέζετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, δεν κάνετε καλό ούτε στον εαυτό σας ούτε στην σχέση σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η μέρα απαιτεί δράση, φτάνει πια με τα λόγια. Πρέπει να δείξετε ότι πραγματικά νοιάζεστε για τις ανάγκες και την ευημερία του/της συντρόφου σας. Αν έχει κουραστεί από τις συνεχείς υποσχέσεις σας, τώρα θέλει να δει συγκεκριμένη και απτή εκδήλωση της αγάπης σας.

zodia-zvdia-75

ωροσκοπιο 11/11 Υδροχόος

Είναι καιρός να εκφράσετε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια αισθάνεστε με κάποια πτυχή της σχέσης σας. Εάν υποψιάζεστε το ταίρι σας αλλά παραμένετε σιωπηλοί, μην το κάνετε πλέον. Πρέπει να αντιμετωπίσετε το ζήτημα, να ανακαλύψετε εάν υπάρχει όντως λόγος για να ανησυχείτε ή όχι.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν είναι ότι είστε κακοί. Απλά έχετε την τάση να θυμώνετε όταν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Είναι σαφές ότι πρέπει να εκτονώσετε κάτι που σας απασχολεί καιρό. Μόλις το βγάλετε από μέσα σας, όλα θα είναι πάλι μέλι-γάλα στην σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76