Ερωτοσκόπιο Ωροσκοπιο 12/05 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

Ερωτοσκόπιο Ωροσκοπιο 12/05 Κυριακή

Ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σας με τον/τη σύντροφό σας. Οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να είστε περισσότερο ξεκάθαροι και ακριβείς σε αυτά που λέτε.

Δώστε προσοχή στις ενδείξεις που σας δίνουν και βεβαιωθείτε ότι λαμβάνουν το μήνυμά σας.

zodia-taro-45

Ωροσκοπιο Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι καλή για να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν σας απασχολεί κάτι πείτε το. Ιδανικά τη στιγμή που θα τους παρουσιάσετε το πρόβλημα, θα σας δώσουν τη λύση του.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να μπλεχτείτε σε μια δίνη δραστηριοτήτων όπου δεν θα έχετε χρόνο ούτε για να αναπνεύσετε. Μην ξεχάσετε όμως να βρείτε χρόνο για τον/την αγαπημένο/η σας. Ποτέ δεν είστε υπερβολικά απασχολημένοι για εκείνους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει σε τάξη όλες τις λεπτομέρειες. Δεν θέλετε να σας διαφύγει κάτι σημαντικό. Ζητήστε και από τον/την αγαπημένο/η σας να σας πει τι έχει συμβεί στη ζωή του/της τον τελευταίο καιρό.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα ακούστε τη συμβουλή κάποιου έμπιστου φίλου σας. Κάποιος έξω από τη σχέση σας μπορεί να δει τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά. Η οπτική τους θα σας δώσει τροφή για σκέψη.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα μπορεί να μην καταφέρετε να ολοκληρώσετε όλα όσα θα ξεκινήσετε να κάνετε αλλά βάλτε τα δυνατά σας όπως και να έχει. Αν αισθάνεστε άσχημα για αυτό, πηγαίνετε στον/στη σύντροφό σας. Θα σας ενθαρρύνει και θα σας ανεβάσει το ηθικό.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας γίνεται πιο δυνατή μέρα με τη μέρα. Φροντίστε αυτό το δεσμό με το να συνεχίσετε να δοκιμάζετε νέες εμπειρίες μαζί και με το να μοιράζεστε τις πιο απόκρυφές σκέψεις σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μείνετε σε αυτά που ξέρετε και αφήστε τα ρίσκα για κάποια άλλη μέρα. Ακόμη και οι παλιές και δοκιμασμένες λύσεις μπορούν να είναι διασκεδαστικές, αρκεί να έχετε τον/την αγαπημένο/η σας στο πλευρό σας. Μπορείτε να πειραματιστείτε αργότερα.

Ωροσκοπιο Τοξότης

Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στον/στην αγαπημένο/η σας. Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος αλλά δεν θέλετε να πιστεύουν ότι είστε όλο λόγια και καθόλου πράξεις.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Προσπαθήστε να απλοποιήσετε τη ζωή σας και ξεφορτωθείτε τα περιττά. Να είστε ανοιχτοί στις προτάσεις του/της αγαπημένου/ης σας ιδιαίτερα αν έχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το τι θα πρέπει να κρατήσετε και τι να πετάξετε.

zodia-astra-tarot

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Θεωρείτε ότι ο/η αγαπημένος/η σας είναι γοητευτικός/ή με πολλούς τρόπους αλλά τώρα γοητεύεστε περισσότερο από το μυαλό τους. Κάντε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για να διεγερθείτε πνευματικά και είναι βέβαιο ότι δεν θα αργήσετε να διεγερθείτε και σωματικά.

Ωροσκοπιο Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως καταβεβλημένοι οπότε αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σήμερα. Αν κάτι μπορεί να γίνει άλλη μέρα, αναβάλλετε το. Και βεβαιωθείτε ότι θα ζητήσετε τη βοήθεια του/της αγαπημένου/ης σας αν τη χρειαστείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra