Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 12/06 Τετάρτη

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 12/06 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Βγάλτε τον/την αγαπημένο/η σας από τη ζώνη άνεσής του/της.

Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και καθορίστε την πορεία για όλα τα ευχάριστα πράγματα στη ζωή σας: Την αγάπη, τον ενθουσιασμό και τον ρομαντισμό.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Είναι υπέροχο όταν υπάρχει ηρεμία στη σχέση σας, αλλά είναι επίσης θαυμάσιο να κάνετε κάτι καινούργιο που σας προκαλεί ενθουσιασμό. Προγραμματίστε μια ομαδική εξόρμηση που θα αφορά μια νέα δραστηριότητα –κι αφήστε τον έρωτα για αργότερα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μην μπαίνετε στον κόπο να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε – είναι οι διαφορές απόψεων που κρατούν τα πράγματα ενδιαφέροντα μεταξύ σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το πολυτελές δεν είναι ανάγκη να είναι και ακριβό. Δώστε στον/στη σύντροφό σας την αμέριστη προσοχή σας και δεν θα τους νοιάζει η έλλειψη ακριβών δώρων.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Λέων

Εξασκήστε τη δημιουργικότητά σας και θα κάνετε τεράστια πρόοδο σε ό,τι αφορά την έμπνευσή σας. Πάρτε τον/την αγαπημένο/η σας από το χέρι και βροντοφωνάξτε την ευτυχία σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ενδώστε στην παρόρμησή σας να υποστηρίξετε το αουτσάιντερ – είτε αυτό είστε εσείς ή ο/η αγαπημένος/η σας. Η συμπόνια είναι υπεράνω της επιθυμίας για νίκη.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Συμφωνήστε να ακολουθήσετε τον αρχηγό, αλλά μόνο αν ο αρχηγός είστε εσείς. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα χαρεί να σας ακολουθήσει μόλις δείξετε πόσο αποφασισμένοι είστε.

xartomanteia

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά αφήστε τη στολή σας στο σπίτι. Αυτή τη φορά μπορείτε να επιλύσετε εσείς το πρόβλημα και να αφήσετε τον/την αγαπημένο/η σας να κάνει τις δημόσιες σχέσεις.

ωροσκοπιο Τοξότης

Μην φοβάστε να δείξετε πόσο αφοσιωμένοι είστε στον/στην αγαπημένο/η σας. Φέρτε τους τις παντόφλες, φτιάξτε τους τα μαξιλάρια και μαγειρέψτε τους το αγαπημένο τους φαγητό για να τους δείξετε ότι έχουν κατακτήσει την καρδιά σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να παραπονεθεί για έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά σας. Φροντίστε να τους κάνετε να καταλάβουν ότι θα είναι πάντα η πρώτη σας προτεραιότητα.

zwdia-3-zodia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Οι διαφωνίες για τα οικονομικά σας δεν είναι ο πιο γόνιμος τρόπος για να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις για τον κοινό σας προϋπολογισμό. Αφήστε για αργότερα τα προβλήματα και επικεντρωθείτε σε μερικές τεχνικές ειρηνικής επικοινωνίας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Συζητήστε με τον/την αγαπημένο/η σας για να επανεξετάσετε το κοινό σας μέλλον. Αλλάξτε τα σχέδιά σας όσο είναι ακόμη καιρός, πριν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι βουλιάζετε στην ρουτίνα της καθημερινότητας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9